Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΠαλλαϊκή συγκέντρωση η ώρα 19:00 έξω από το σπίτι της Ε.Ε...

Παλλαϊκή συγκέντρωση η ώρα 19:00 έξω από το σπίτι της Ε.Ε – Έξω οι Τροϊκανοί από την Κύπρο

-

Δημιουργήθηκε : Κυριακή, 24 Μάρτιος 2013

ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! Σήμερα στις 19:00 το λαϊκό κίνημα πραγματοποιεί κινητοποίηση έξω από το σπίτι της Ε.Ε στην Κύπρο! Την ώρα που στο EUROGROUP θα παίρνονται οι πιο κρίσιμες αποφάσεις για τον τόπο μας βροντοφωνάζουμε έξω η Τρόϊκά από την Κύπρο μας!Όλοι εκεί!

Ανακοίνωση Κ.Ε. ΑΚΕΛ για την πραγματοποίηση κινητοποίησης έξω από τα γραφεία της Ε.Ε.

Το ΑΚΕΛ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα στον Κυπριακό λαό για να δώσει μαζικά το παρόν του σε εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. (Λεωφόρος Βύρωνος, απέναντι από το Υπουργείο Εργασίας)
Στόχος της διαμαρτυρίας είναι η έκφραση της αντίστασης του κυπριακού λαού απέναντι στις καταστροφικές μεθοδεύσεις της Τρόικα και της Ε.Ε απέναντι στην Κύπρο και η απαίτηση για ριζική αναθεώρηση της στάσης της στο αποψινό Eurogroup.
Την ίδια ώρα και παρά τις έντονες απόψεις μας για χειρισμούς που έγιναν, η αποψινή εκδήλωση στοχεύει στην ενίσχυση της διαπραγματευτικής δυνατότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας, πάντοτε στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων

Ανακοίνωση Κ.Σ. ΕΔΟΝ για την πραγματοποίηση κινητοποίησης έξω από τα γραφεία της Ε.Ε.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ ανακοινώνει πως θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση, απόψε η ώρα 19:00, έξω από Γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Λευκωσία, την ώρα που η κυβέρνηση μαζί με τοEurogroup θα συζητούν στις Βρυξέλλες το μέλλον μας! Δούλοι του 21ου αιώνα δε θα γίνουμε!

Διαβάστε Επίσης