Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Αναστασιάδης στις Βρυξέλλες για την τελευταία πράξη της εκτέλεσης της Κύπρου!!!

Ο Αναστασιάδης στις Βρυξέλλες για την τελευταία πράξη της εκτέλεσης της Κύπρου!!!

-

24 Μάρτιος 2013

«ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΡΤ» ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ…

Αναχώρησε πριν από λίγο με ιδιωτική πτήση από το αεροδρόμιο Λάρνακας για τις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρή και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης. Τον πλαισιώνει ομάδα διευθυντικών στελεχών της Κεντρικής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών αποτελούμενη από τους Γιώργο Συρίχα, Αντρέα Τρόκκο και Γιώργο Παντελή, καθώς επίσης και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Αλέκος Μιχαηλίδης

Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους, καθώς και με τη διευθύντρια του ΔΝΤ κα Κριστίν Λαγκάρτ.

Στις 7.00 το βράδυ είναι προγραμματισμένη συνεδρία του Eurogroup με αποκλειστικό θέμα τη δανειακή σύμβαση με την Κύπρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες οι αρχηγοί των κομμάτων θα βρίσκονται σε διαρκή συνεδρία στο Προεδρικό Μέγαρο και θα διαβουλεύονται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Σε γραπτή δήλωσή του χθες βράδυ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς στο Προεδρικό, ο Εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε ότι “οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ λεπτή φάση. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και τα περιθώρια πολύ ασφυκτικά”.

Στη διάρκεια της συνεδρίας οι πολιτικοί αρχηγοί έτυχαν και ενημέρωσης από την αντιπροσωπεία της τρόικας η οποία βρίσκεται στην Κύπρο.

Διαβάστε Επίσης