Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ… Υποβάλλουν τα σέβη τους στους Τροϊκανούς Αναστασιάδης –...

ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ… Υποβάλλουν τα σέβη τους στους Τροϊκανούς Αναστασιάδης – αρχηγοί κομμάτων που έκαναν πίσω και υπερψήφισαν τα νομοσχέδια

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 23 Μάρτιος 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ EUROGROUP

Στις Βρυξέλλες, για να… υποβάλουν τα σέβη τους στους Τροϊκανούς, σπεύδουν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι αρχηγοί των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ, μετά την υπαναχώρηση τους και έγκριση από τη Βουλή των Νομοσχεδίων για υλοποίηση της καταστροφικής συμφωνίας του κ. Αναστασιάδη με το Eurogroup.

Παραγνωρίζοντας πλήρως το λαϊκό αίσθημα, μεταβαίνουν επιμένουν στην καταστροφική πορεία για τον τόπο και τους εργαζόμενους και στο κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες. Απειλούν μάλιστα ότι σε αντίθετη περίπτωση, και η Τράπεζα Κύπρου θα έχει την τύχη της Λαϊκής.

Ο κ. Αναστασιάδης και οι αρχηγοί ή εκπρόσωποι των κομμάτων αναχωρούν αργότερα σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για Βρυξέλλες όπου θα γίνουν επαφές με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το Eurogroup.

Ανάλογα με τις εξελίξεις στις Βρυξέλες και την επιστροφή της αποστολής θα ρυθμιστεί και η Συνεδρία (πιθανόν την Δευτέρα) της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία θα τοποθετηθεί επί των νομοσχεδίων που αφορούν την Λαϊκή Τράπεζα, την Τράπεζα Κύπρου και άλλων κυβερνητικών νομοσχεδίων που απαιτούνται στο πλαίσιο συμφωνίας της Κυβέρνησης με το Eurogroup.

Διαβάστε Επίσης