Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΆντρος Κυπριανού: Λανθασμένα προκλήθηκε αυτή η αναστάτωση από λανθασμένες ενέργειες κάποιων

Άντρος Κυπριανού: Λανθασμένα προκλήθηκε αυτή η αναστάτωση από λανθασμένες ενέργειες κάποιων

-

Μάρτιος 2013

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών αναμένεται να αρχίσει στο Προεδρικό Μέγαρο υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Πριν λίγα λεπτά αφίχθηκε πρώτος στο Προεδρικό, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

Ερωτηθείς για την αναστάτωση που προκλήθηκε με το θέμα της Λαϊκής Τράπεζας είπε ότι “λανθασμένα προκλήθηκε αυτή η αναστάτωση από λανθασμένες ενέργειες κάποιων. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, τίποτα δεν έχει ανατραπεί από το πρωί”.


Στο Προεδρικό έφθασαν μετά και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν, της ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου και του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης.

Εξάλλου, όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Βουλής των Αντιπροσώπων Σωκράτης Σωκράτους, δεν έχει φθάσει στην Βουλή κανένα Κυβερνητικό νομοσχέδιο και αναμένεται ότι μετά την έκτατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό, θα κατατεθούν με τη διαδικασία του επείγοντος το ή τα νομοσχέδια.

Αν χρειαστεί να συνέλθει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για να τα εξετάσει, είπε, θα συνέλθει και θα επανέλθουν στην Ολομέλεια της Βουλής για την τελική συζήτηση και ψηφοφορία.

Ως εκ τούτου, σημείωσε, η προγραμματισθείσα για τις 1900 συνεδρία της Ολομέλειας αναμένεται ότι θα καθυστερήσει πέραν της μιας ώρας

Διαβάστε Επίσης