Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

-

Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών συγκάλεσε για αύριο το πρωί συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προκειμένου να εξεταστούν οι εξελίξεις μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση, “με στόχο την εξέταση υπαλλακτικών σχεδίων για αντιμετώπιση της κατάστασης που θα προκύψει από τις εξελίξεις που θα διαμορφωθούν μετά τη σημερινή συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων αύριο, 20 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο”.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

«Η αίσθηση που έχουμε είναι ότι η Βουλή θα απορρίψει το νομοσχέδιο», δήλωσε στην εφημερίδα Γκάρντιαν ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε σύντομη δήλωση σε κάμερα της ιστοσελίδας της βρετανικής εφημερίδας, ο κ. Αναστασιάδης εξήγησε ότι οι βουλευτές πιστεύουν ότι είναι «άδικο και ενάντια στα γενικότερα συμφέροντα της Κύπρου».

Σχολίασε ότι η κυβέρνηση έχει «τα δικά της σχέδιά της» για να αντιμετωπίσει αυτά τα δεδομένα. Πρόσθεσε ότι πρέπει να παραδεχθεί πως πρόκειται για κάτι που δεν το ανέμενε η τρόικα ή οι φίλοι του Eurogroup.

Διαβάστε Επίσης