Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΌλοι έξω από τη Βουλή – Λέμε όχι στη Συμφωνία ...

Όλοι έξω από τη Βουλή – Λέμε όχι στη Συμφωνία Αναστασιάδη – Eurogroup

-

Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014


ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ-ΛΗΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Όσο περνούν οι μέρες και οι ώρες και γίνονται γνωστά τα όσα διαδραματίστηκαν στις Βρυξέλλες, στο Eurogroup του μεσονυχτίου της Παρασκευής προς το Μαύρο Σάββατο της 15ης Απριλίου, τόσο ξεκαθαρίζει η εικόνα:

ANASTASIADES MERKEL - KATATHESIS - FYSIKO AERIOΣτην πραγματικότητα γινόταν ξεπούλημα της Κύπρου και του Λαού της . Ο «Yesman» της Κύπρου Νίκος Χρύσανθου Αναστασιάδης, πήγε εκεί αποφασισμένος για όλα, να εξοφλήσει το γραμμάτιο που έδωσε, για τα δεκανίκια που πήρε από τους Γερμανο-Τροϊκανούς, την Μέρκελ και τους άλλους φίλους του για την εκλογή του στην προεδρία.

Σφετερίστηκε την εξουσία που εξασφάλισε. Αντί να προστατεύσει τον Κυπριακό Λαό και τα συμφέροντα του, έβαλε την υπογραφή του πλήττοντας την οντότητα του κράτους, παραβιάζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών. Με το κούρεμα των καταθέσεων βάζει χέρι στην περιουσία των πολιτών. Αυτό στην καθομιλουμένη λέγεται ΚΛΟΠΗ.

Ψεύτικα ήταν τα λόγια τα μεγάλα που μας έλεγε προεκλογικά ότι είχε τάχατες Σχέδιο Β΄. Μας βάζουν τώρα το πιστόλι στον κρόταφο οι φίλοι του οι Τροϊκανοί: Είτε αποδέχεστε κούρεμα των καταθέσεων είτε δεν εγκρίνουμε τη δανειακή σύμβαση!

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, μας λέει ο Αναστασιάδης και ο Συναγερμός. Λένε και πάλιν ψέματα στο λαό. Παίζουν με το φόβο που επιχειρούν να προκαλέσουν στον μέσο Κύπριο.

Και πάλιν γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές: Σαν καλοκουρδισμένα μηχανάκια τα μέσα ενημέρωσης της Δεξιάς ανέλαβαν πάλιν τη βρώμικη δουλειά του κατεστημένου και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ θα ληφθεί από την Βουλή των Αντιπροσώπων που καλείται ΑΥΡΙΟ να εγκρίνει ή να απορρίψει το νομοσχέδιο –ληστή των οικονομιών του κοσμάκη. Οι τοποθετήσεις σε πολιτικό επίπεδο αλλά και οι αντιδράσεις μαζικών φορέων ήδη έχουν πανικοβάλει τον σφετεριστή της προεδρίας και τους κομματάρχες της Πινδάρου.

Μόνο με την κλιμάκωση της Λαϊκής Αντίδρασης, θα σταματήσει η λαίλαπα που έρχεται από τις Βρυξέλλες με κομιστή τον Αναστασιάδη.

Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι ήδη γίνονται κινήσεις για μαζική συγκέντρωση στις 3.30 αύριο το απόγευμα έξω από τη Βουλή, την ώρα που θα συνέλθει εκτάκτως η Ολομέλεια του Σώματος για έγκριση ή απόρριψη του νομοσχεδίου – ληστή των καταθέσεων. Να μην λείψει κανείς.

Η ΓΝΩΜΗ

Διαβάστε Επίσης