Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Συνεργατικό Κίνημα θα σταθεί δίπλα στον κόσμο, διαβεβαιώνει ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης

Το Συνεργατικό Κίνημα θα σταθεί δίπλα στον κόσμο, διαβεβαιώνει ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης

-

16 Μάρτιος 2013

Το συνεργατικό κίνημα θα σταθεί δίπλα στον κόσμο εξαντλώντας όλα τα περιθώρια των δυνατοτήτων του διαβεβαίωσε σήμερα, ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης.


XLORAKIOTIS SYNERGATIKI«Συνήλθαμε από την πρώτη στιγμή, είμαστε σε συνεχείς συνεδρίες για να μελετήσουμε τα θέματα, όπως έχουμε μέχρι τώρα ενημέρωση», ανέφερε ο κ. Χλωρακιώτης σε δηλώσεις του στο περιθώριο σύσκεψης που πραγματοποιείται στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα.

Εμείς, πρόσθεσε, «εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο θα είμαστε, πιστεύουμε, πλήρως και επίσημα ενημερωμένοι». Υπό το φως των αποτελεσμάτων της επίσημης ενημέρωσης, ανέφερε, «θα επανέλθουμε στη συνεδρία μας και θα ανακοινώσουμε προς τα μέλη και τους πελάτες μας, όλα εκείνα που επιβάλλεται να ανακοινώσουμε».

Διαβεβαίωσε παράλληλα τον κόσμο ότι «μέσα στις δυσκολίες τις οποίες φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει θα σταθούμε δίπλα στα μέλη και τους πελάτες μας για να αντεπεξέλθουν αυτών των θεμάτων, για να αμβλύνουμε τα προβλήματα τα οποία θα αντιμετωπίσει, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια των δυνατοτήτων μας».

Διαβάστε Επίσης