Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε εξέλιξη η σύσκεψη Προέδρου – αρχηγών κομμάτων

Σε εξέλιξη η σύσκεψη Προέδρου – αρχηγών κομμάτων

-

Συνεχίζεται στο προεδρικό η σύσκεψη μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων κατά την οποία αναμένεται να προβεί σε πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα και συμφωνηθέντα στις Βρυξέλλες και να προσπαθήσει να υπάρξει συλλογική διαχείριση της κατάστασης.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης, ο Υποδιοικητής της Κεντρικής Σπύρος Σταυρινάκης, ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Τάσσος Μητσόπουλος, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης.

Από το ΑΚΕΛ συμμετέχει ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος Αντρος Κυπριανού και από τον ΔΗΣΥ ο Αναπληρωτής πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το ΔΗΚΟ εκπροσωπεί ο Πρόεδρος του Μάριος Καρογιάν, από την ΕΔΕΚ παρίσταται στη σύσκεψη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Μαρίνος Σιζόπουλος, από το ΕΥΡΩΚΟ ο Πρόεδρος του Δημήτρης Συλλούρης και από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Άδωνης Γιάγκου.

*Ο Πρόεδρος θα συναντηθεί αργότερα και με τις διοικήσεις των τραπεζών και των συνεργατικών ιδρυμάτων

Διαβάστε Επίσης