Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – EUROGROUP

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ – EUROGROUP

-

Όχι στη Σύμβαση Υποτέλειας και οικονομικής υποδούλωσης Αναστασιάδη – Eurogroup. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μέσα σε τόσο λίγες μέρες έφερε το δεύτερο μεγαλύτερο κακό στη χώρα στη σύγχρονη ιστορία της. Το μεγαλύτερο από αυτό ήταν η προδοσία του 1974. Η ξενοκίνητη χούντα των Αθηνών, τα όργανα της CIAκαι του ΝΑΤΟ, σε συνεργασία με τα εδώ όργανα τους, την προδοτική ΕΟΚΑ Β΄, με ιδρυτή τον Γρίβα, άνοιξαν την κερκόπορτα στον Αττίλα. Ο νυν Πρόεδρος τότε ήταν ο συνήγορος των ΕΟΚΑΒητατζήδων..!

Σήμερα, στο δεύτερο μεγάλο κακό για τον τόπο είναι εκλεγμένος Πρόεδρος! Απέσπασε την εκλογή με υποσχέσεις που αποδείχτηκαν ψεύτικες. Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους. Εκανε όσα υποσχέθηκε ότι δεν θα κάνει. ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι δεν θα υπάρξει κούρεμα των καταθέσεων, και ΑΘΕΤΗΣΕ την υπόσχεση του.

Ο κόσμος πανικόβλητος από τις δραματικές εξελίξεις, διαμαρτύρεται. Μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού δεν τους ψήφισε. Ήταν το 42,5 % του πληθυσμού. Γνώριζαν, δεν είχαν εμπιστοσύνη στον Αναστασιάδη. Δικαιώθηκαν. Τώρα και όσοι τον ψήφισαν σίγουρα, οι πλείστοι μετανιώνουν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να μην αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια τους. Να μην περάσει η Συμφωνία του ΜΑΥΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ. Να τους χαλάσουμε το μεγάλο φαγοπότι από τον κόπο και τον μόχθο των εργαζομένων και του λαού.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΛΑΕ! ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Ο λόγος ανήκει αυτή τη στιγμή στους Αντιπροσώπους του Λαού, στην Βουλή των Αντιπροσώπων. Οι εκπρόσωποι του ΛΑΟΥ αναμένουμε να τιμήσουν τη ψήφο που τους έδωσε ο λαός. Να μην γίνουν συνεργοί στο έγκλημα, στην οικονομική υποδούλωση του τόπου. Στο ξεπούλημα της χώρας στη νέα αποικιοκρατία.

Καλούμε τους λαϊκούς αντιπροσώπους, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκουν , να καταψηφίσουν τα νομοσχέδια της υποτέλειας. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία για τον λαό, προδοσία για τον τόπο!

Διαβάστε Επίσης