Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΜε απειλές κατά Νικόλα Παπαδόπουλου αντέδρασε η ηγεσία το ΔΗΚΟ στην...

Με απειλές κατά Νικόλα Παπαδόπουλου αντέδρασε η ηγεσία το ΔΗΚΟ στην εξαγγελία της υποψηφιότητας του για την προεδρία του κόμματος

-

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»…

Οι συμπεριφορές όλων θα αξιολογηθούν από τα συλλογικά όργανα του ΔΗΚΟ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή Νικόλα Παπαδόπουλου.

“Θα ασχοληθούν και με διαχρονικές συμπεριφορές που έχουν τραυματίσει την αξιοπιστία του κόμματος, γιατί βασικό ζητούμενο είναι η βελτίωση της πολιτικής και οργανωτικής λειτουργίας, έτσι ώστε το ΔΗΚΟ να λειτουργεί συντεταγμένο, με πολιτική αξιοπιστία και ισχυρό ρόλο στη νέα εποχή”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Ουδείς, πάντως, δικαιούται να προσβάλλει ή να μειώνει, με υβριστικές αναφορές, συναγωνιστές του αλλά και το κόμμα στο οποίο ανήκει, επειδή έχει διαφορετική πολιτική άποψη”, δηλώνει το ΔΗΚΟ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η πατρίδα μας, το ΔΗΚΟ παραμένει σταθερά προσηλωμένο στις προτεραιότητες που επιβάλλει η κατάσταση της οικονομίας μας και η αγωνία του λαού μας για το αύριον της κοινωνίας μας”.

“Δεν πρόκειται, κατά συνέπεια, να μπει, υπό τις σημερινές περιστάσεις”, συνεχίζει η ανακοίνωση, “σε έναν διάλογο επί της ουσίας των εσωκομματικού ενδιαφέροντος ζητημάτων, που θίγει με τις σημερινές του δηλώσεις ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, αλλάζοντας την εθνικού ενδιαφέροντος ατζέντα και μη σεβόμενος την κρισιμότητα των περιστάσεων υπό τις οποίες ζει σήμερα η πατρίδα μας”.

Αναφερόμενο στον κ. Παπαδόπουλο, το ΔΗΚΟ δηλώνει πως “έχει, ασφαλώς, το δικαίωμα της εξυπηρέτησης των προσωπικών του φιλοδοξιών, δεν έχει, όμως, το δικαίωμα να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, αρμοδιότητα των οποίων είναι η αξιολόγηση των θέσεών του”.

“Τα συλλογικά και κυρίαρχα όργανα του ΔΗΚΟ”, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “θα συγκληθούν, προκειμένου να προβούν σε ανάλυση και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών” και “θα εξετάσουν, παράλληλα, συμπεριφορές και ενέργειες στελεχών του κόμματος που αντιστρατεύτηκαν τις αποφάσεις και επιλογές του ΔΗΚΟ, αποφάσεις που λήφθηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες”.

Διαβάστε Επίσης