Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΚΕΛ:Προεκλογικοί μύθοι οι δήθεν ευθύνες της Κυβέρνησης Δ. Χριστόφια για τη μη...

ΑΚΕΛ:Προεκλογικοί μύθοι οι δήθεν ευθύνες της Κυβέρνησης Δ. Χριστόφια για τη μη εξασφάλιση της χρηματοδοτικής στήριξης της Κύπρου.

-

Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2013

Το ΑΚΕΛ διά του αναπληρωτή Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Σταύρου Ευαγόρου σχολίασε την έκθεση των Standard and Poors για την εκλογή Ν. Αναστασιάδη:

“Η νέα έκθεση του οίκου αξιολόγησης Standard and Poor’s καταδεικνύει με σαφήνεια ότι για τη μη κατάληξη σε συμφωνία για τη δανειακή σύμβαση οι ευθύνες δεν βαραίνουν την Κυπριακή Κυβέρνηση, αλλά αναδεικνύονται οι πολιτικές ευθύνες που έχει η Ευρωζώνη για τη μέχρι στιγμής αδυναμία επιτυχούς κατάληξης για το πρόγραμμα στήριξης.

Επιπλέον για ακόμη μια φορά οι διεθνής αξιολογήσεις ερμηνεύουν την εκλογή Αναστασιάδη ως ευκαιρία για να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επομένη των εκλογών και οι πραγματικότητες που δημιουργούνται αποδομούν μια σειρά από μύθους που, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και οι νεοφιλελεύθεροι συνοδοιπόροι του, επιμελώς έχουν καλλιεργήσει στην κοινή γνώμη όπως η δήθεν διαφωνία τους για ιδιωτικοποιήσεις των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών και οι δήθεν ευθύνες της Κυβέρνησης Δ. Χριστόφια για τη μη εξασφάλιση της χρηματοδοτικής στήριξης της Κύπρου”

Διαβάστε Επίσης