Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΓΝΩΜΕΣΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ! Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ! Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ – Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

-

: Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 8 ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Ψηλά τα λάβαρα σύντροφοι – Η πάλη για τα δίκαια των εργαζομένων και των λαϊκών μαζών δεν σταματά εδώ, δεν σταματά ποτέ!

Και τώρα και πάντα με το ΑΚΕΛ και τις Λαϊκές Δυνάμεις.

Ο Αναστασιάδης, ο αρχηγός του ΔΗΣΥ, της Δεξιάς και της ακροδεξιάς, εισέρχεται όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των προεδρικών, στο Προεδρικό Μέγαρο, ως ο 7ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύντροφοι, χάνεται μια μάχη. Δεν είναι ώρα για συζητήσεις. Οι ευθύνες γι’ αυτούς που έγιναν γέφυρα να περάσει στο προεδρικό, ξανά η αμαρτωλή δεξιά, είναι επί τάπητος. Γι’ αυτά θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες. Τώρα, είναι η ώρα διατράνωσης της πίστης στις αρχές και τα πιστεύω μας. Με το κόμμα της Εργατικής Τάξης, με το Λαϊκό Κίνημα, παραμένουμε η μαχητική πρωτοπορία για απόκρουση των επιβουλών κατά των λαϊκών συμφερόντων, για προάσπιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, για αποτροπή των μεθοδεύσεων με τα Μερκελικά πακέτα «οικονομία – Κυπριακό».

Σύντροφοι, η Αριστερά θρηνεί αλλά αντιστέκεται, δεν τα βάζει κάτω γιατί αποτελεί την μόνη ελπίδα για τον τόπο. Είναι η μόνη προοδευτική πολιτική δύναμη και εφαλτήριο νέων αγώνων.

Συνεχίζουμε την πάλη οκτώ δεκαετιών, κόντρα στους ιμπεριαλιστές, στους Τροϊκανούς και την ντόπια πλουτοκρατία. Κόντρα στους εθνικιστές και τους εθνικοσοσιαλιστές. Δεν βολευόμαστε ούτε με την παγίωση της διχοτόμησης της πατρίδας μας, ούτε με κλείσιμο του Κυπριακού, πακέτο με το ξεπούλημα των κρατικών φυσικών πόρων και της κρατικής περιουσίας.

Σηκώνουμε ψηλά τα λάβαρα, σφίγγουμε τις γροθιές και πάλιν ξεκινάμε, δεν ξαποσταίνουμε και ριχνόμαστε και πάλιν στη μάχη για τα εργατικά και λαϊκά δίκαια, για απόκρουση των μεθοδεύσεων των ξένων και των εδώ συνεργατών τους για ξεπούλημα της πατρίδας και των κρατικών – λαϊκών συμφερόντων.

ΠΕΤΡΟΣ Χ. ΠΑΣΙΑΣ

Διαβάστε Επίσης