Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΗ Κυβέρνηση καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Υπ. Οικονομικών

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το Υπ. Οικονομικών

-

Φεβρουάριος 2013

Η Κυβέρνηση καταδίκασε τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα σε βάρος του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλή Συλικιώτη έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου αναφέρει πως “τα όσα σήμερα παρακολούθησαν οι πολίτες αποτελούν στημένη παράσταση -δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αυτό το σκηνικό στήθηκε μπροστά σε κάμερες και φωτογραφικές μηχανές που ενημερώθηκαν εκ των προτέρων από κάποιους – που είχε ως στόχο να εξυπηρετήσει τις εκλογικές σκοπιμότητες του κ. Αναστασιάδη το επιτελείου του οποίου έσπευσε να εκμεταλλευτεί τη στημένη αυτή παράσταση”.

Αυτό αποτελεί κατάντημα και ντροπή για την πολιτική ζωή του τόπου την οποία το επιτελείο του κ. Αναστασιάδη έχει ρίξει πάρα πολύ χαμηλά με τη μαύρη προπαγάνδα που κάνει, συνεχίζει ο κ. Στεφάνου.

“Τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα σε βάρος του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλή Συλικιώτη έξω από το Υπουργείο Οικονομικών είναι απαράδεκτα και έντονα τα καταδικάζουμε”, καταλήγει.

Διαβάστε Επίσης