Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑΚΕΛ: Ελπίδα γεννά η προοπτική σθεναρής αντίστασης στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας της...

ΑΚΕΛ: Ελπίδα γεννά η προοπτική σθεναρής αντίστασης στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας της τρόικας και φόβο η προοπτική υποταγής στις ορέξεις των τροϊκανών

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 09 Φεβρουάριος 2013

Γ. ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ: ΕΛΠΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Το επιτελείο Αναστασιάδη μη έχοντας ούτε επιχειρήματα αλλά ούτε και τεκμήρια για τις θέσεις που εκφράζει, «καταφεύγει στον γνωστό, ανεύθυνο, δημαγωγικό δρόμο των συνθημάτων, των αφορισμών και της βάναυσης διαστρέβλωσης της πραγματικότητας», αναφέρει, σε γραπτή δήλωση του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΚΕ του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.



Απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσο Μητσόπουλο, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι οι πολίτες μακριά από αφορισμούς και την προσφυγή στα ψέματα και την διαστρέβλωση, μπορούν να κρίνουν ποιες πολιτικές δημιουργούν ελπίδα και προοπτική και ποιες προκαλούν φόβο.



«Ελπίδα γεννά η προοπτική σθεναρής αντίστασης στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας της τρόικας και φόβο η προοπτική υποταγής στις ορέξεις των τροϊκανών από ομοϊδεάτες τους, που μέχρι πρόσφατα εκθείαζαν την οικονομική πολιτική της Μέρκελ. Ελπίδα δημιουργεί η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής με την στοχευμένη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και φόβο η δαιμονοποίηση της παραχώρησης κοινωνικών παροχών και η προσπάθεια να αποκοπούν μέχρι και 100 εκ. ευρώ περισσότερες κοινωνικές παροχές απ’ αυτά που ζητούσε η τρόικα. Ελπίδα γεννά η διασφάλιση του εθνικού πλούτου των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών και φόβο η βεβαιότητα της ιδιωτικοποίησης τους, την οποία ο κ. Αναστασιάδης και η παράταξη του απεργάζονται εδώ και δυο δεκαετίες», προσθέτει.



Αναφέρει, επίσης, ότι ελπίδα γεννά η συγκρότηση ενός ισχυρού δικτύου διεθνών συμμαχιών που, παρά τη λυσσαλέα αντίδραση της Άγκυρας επιτρέπουν στη χώρα σου να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα επί του φυσικού της πλούτου και φόβο τα ψηφοθηρικά πυροτεχνήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων που τελικά καταλήγουν στην Κρήτη.



«Ελπίδα δημιουργεί η υπεράσπιση της αλήθειας μακριά από σκοπιμότητα και φόβο η προσπάθεια για ψηφοθηρικούς λόγους να απαλλάσσεις πλήρως την Τουρκία από τις ευθύνες της για το αδιέξοδο στο κυπριακό φορτώνοντας το στη πατρίδα σου . Ελπίδα διατηρεί η υπεράσπιση της πατρίδας σου απ’ όσους την επιβουλεύονται και φόβο η καταγγελία της πατρίδας επειδή δεν υιοθετήθηκε από τον λαό η δική σου άποψη. Ελπίδα γεννά η διαχρονική υπεράσπιση της δημοκρατίας και φόβο το να παραμένεις αμετανόητος υμνητής και συνήγορος όσων με την φασιστική τους δράση παρέδωσαν την πατρίδα σου στην Τουρκία», προσθέτει.



Αναφέρει, ακόμη, ότι ελπίδα γεννά η διαχρονική συνέπεια και η αξιοπιστία και φόβο οι ακραίες προεκλογικές μεταμορφώσεις για να ικανοποιήσεις εντελώς ετερόκλητα ακροατήρια.



«Είναι φανερό, κατά συνέπεια, ότι ελπίδα δημιουργεί η προοπτική εκλογής του ανεξάρτητου υποψήφιου Σταύρου Μαλά και φόβο η προοπτική εκλογής του Προέδρου του Συναγερμού Νίκου Αναστασιάδη», καταλήγει ο κ. Λουκαΐδης, στη γραπτή δήλωση του.

Διαβάστε Επίσης