Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΠΡΟΚΛΗΣΗ! Επίθεση Κασιδιάρη εναντίον ΑΚΕΛ και όσων αντέδρασαν στην κάθοδο βουλευτών της...

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Επίθεση Κασιδιάρη εναντίον ΑΚΕΛ και όσων αντέδρασαν στην κάθοδο βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κύπρο

-

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με προκλήσεις συνόδευσε την εξαγγελία υποψηφιότητας του για τις προεδρικές εκλογές το εθνικιστικό- ακροδεξιό ΕΛΑΜ στην παρουσία βουλευτών της φασιστικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας έγινε σε εστιατόριο της Λευκωσίας. Υποψήφιος του θα είναι ο Γιώργος Χαραλάμπους, επιχειρηματίας από τα Λύμπια.

Παρόντες στην εξαγγελία της υποψηφιότητας του ΕΛΑΜ ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε εναντίον όσων «αντέδρασαν» στην κάθοδο των δύο στην Κύπρο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο ΑΚΕΛ και στον Γ. Λιλλήκα.

Ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους το ΕΛΑΜ κατέρχεται στις εκλογές με τον δικό του υποψήφιο, είπε ότι κανένας εκ των υπολοίπων υποψηφίων δεν εκφράζει το ΕΛΑΜ, το οποίο, όπως είπε δεν μπορεί να ταυτιστεί με τον Νίκο Αναστασιάδη, λόγω της θέσης του στο σχέδιο Ανάν, ο Γιώργος Λιλλήκας έχει κατά καιρούς αλλάξει διάφορους ιδεολογικούς χώρους, ενώ ο Σταύρος Μαλάς «είναι ο εκφραστής της Αριστεράς που πρόσφατα δικαίωσε τους προδότες που εκτελέστηκαν από την ΕΟΚΑ».

Παρουσιάζοντας τις θέσεις του, ο Γιώργος Χαραλάμπους τάχθηκε κατά του μνημονίου, υποστήριξε τη σωστή εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου, απαίτησε κατάργηση όλων των επιδομάτων που καταβάλλονται στους αλλοδαπούς και τους Τουρκοκύπριους και άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών, αντιμετώπιση της ανεργίας και διαγραφή χρεών, με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Διαβάστε Επίσης