Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΑλληλοκατηγορίες Κάρογιαν και Χρύση Παντελίδη για καπηλεία του ονόματος του Τάσσου Παπαδόπουλου

Αλληλοκατηγορίες Κάρογιαν και Χρύση Παντελίδη για καπηλεία του ονόματος του Τάσσου Παπαδόπουλου

-

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΛΙΛΛΗΚΑ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος Χρύσης Παντελίδης, σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν “καπηλεύεται το όνομα του Τάσσου Παπαδόπουλου”.


“Αδυνατώντας να αποδείξει τους ψευδείς ισχυρισμούς του και μη μπορώντας να αμφισβητήσει τα πραγματικά και αποδεδειγμένα γεγονότα που κατέγραψα στην πρωινή δήλωσή μου, ο κ. Καρογιάν συνεχίζει να καπηλεύεται το όνομα του Τάσσου Παπαδόπουλου και να χρεώνει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας δικές του αποφάσεις και ενέργειες, εκμεταλλευόμενος τη δεδομένη αδυναμία του Τάσσου Παπαδόπουλου να απαντήσει”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Όταν λοιπόν, αναφέρει ο κ. Παντελίδης, φτάνει στο σημείο να καπηλεύεται το όνομα του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου με τέτοιο τρόπο και να εκμεταλλεύεται προκλητικά το γεγονός ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, δεν μου προκαλεί έκπληξη η επίθεση που κάνει σε μένα ούτε η ασέβεια που επιδεικνύει στις πολιτικές απόψεις μου.


“Οι χαρακτηρισμοί, τα επίθετα και οι λοιπές αναφορές που επιστρατεύει ο κ. Καρογιάν στοχεύουν απλώς να επισκιάσουν το ψέμα που έχει πει”, καταλήγει η ανακοίνωση.


Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ απαντά σε δηλώσεις Χρύση Παντελίδη

Αναφερόμενος σε σημερινή δήλωση του Διευθυντή του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, Χρύση Παντελίδη, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ. Μάριος Καρογιάν σημειώνει ότι “κάνοντας θλιβερή κατάχρηση της θέσης του, ο κ. Χρύσης Παντελίδης αποφάσισε ξαφνικά, αλλά όχι τυχαία να ξαναγράψει την πρόσφατη ιστορία μας παραχαράσσοντας τα γεγονότα”.


Έχοντας πλήρη άγνοια των όσων διαμείφθηκαν μεταξύ του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και εμένα ως Προέδρου του ΔΗ.ΚΟ. από το βράδυ της πρώτης Κυριακής μέχρι τη τελική απόφαση του Κόμματος για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2008, αναφέρει, επικαλείται μόνο δημόσιες δηλώσεις, αλλά όχι ουσιαστικές πολιτικές αποφάσεις και πραγματικά περιστατικά.


“Αν νομίζει ότι λέγοντας μισές αλήθειες και διαστρεβλώνοντας τα αυθεντικά γεγονότα υπηρετεί καλύτερα το φίλο του κ. Γιώργο Λιλλήκα, ας είναι σίγουρος ότι στο ΔΗ.ΚΟ. οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα και κανένας δεν αμφισβητεί το ρόλο, τη μνήμη και την παρακαταθήκη του εθνικού μας ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου. Η ιστορία του είναι παράγοντας ενότητας και όχι διχασμού”, προσθέτει.


Αντιστρόφως, σημειώνει, είναι η παραχάραξη της αλήθειας που επιχειρεί ο κ. Παντελίδης, η μικροπρεπής και απερίσκεπτη συμπεριφορά του, που προσβάλλουν και τη μνήμη του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου και τη συνείδηση των ΔΗΚΟικών.


“Αντί, λοιπόν, να προσπαθεί να πλήξει το ΔΗ.ΚΟ. ας προσπαθήσει κάποτε να απαντήσει στα ερωτηματικά που αφορούν και στον δικό του προσωπικό ρόλο και στο ρόλο του κ. Λιλλήκα και εκείνη την εποχή, αλλά και τη σημερινή”, καταλήγει ο κ. Καρογιάν.

Διαβάστε Επίσης