Κατασβέστηκε πλήρως, γύρω στις 11 το βράδυ, η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χθες το απόγευμα σε δύσβατη περιοχή του χωριού Πραιτώρι, στα όρια των κοινοτήτων Πάφου και Λεμεσού.

Η φωτιά λόγω των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή κατευθύνθηκε προς το χωριό `Αρσος της Λεμεσού, καίοντας έκταση 10 εκταρίων  άγριας βλάστησης και ξηρών χόρτων. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν δυνάμεις της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ταμείου Θήρας και του Τμήματος Δασών.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας,  η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το σημείο όπου είχε σταματήσει περσινή πυρκαγιά, σε μια δύσβατη περιοχή με ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Ο κ. Τράγκολας ανέφερε ότι δεν κινδύνευσαν κατοικημένες περιοχές. Στην περιοχή παρέμειναν στη διάρκεια της νύκτας ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης, προκειμένου να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top