Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 6 χθες το απόγευμα από κεραυνό, σε δύσβατη δασική περιοχή μεταξύ Κάμπου και Σταυρού της Ψώκας, στην καρδιά του Κρατικού Δάσους Πάφου, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 20:45.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, η πυρκαγιά ανιχνεύτηκε από δασικό παρατηρητήριο που βρίσκεται στην περιοχή και υπήρξε άμεση κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών.
 
Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς ασχολήθηκαν 42 άνδρες του Τμήματος Δασών με 9 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τα δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών τα οποία επιχείρησαν ρίψεις νερού.
 
Στην περιοχή παρέμειναν δυνάμεις πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top