Η στιγμή για το μεγαλύτερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς έφτασε και η Τάφρος της Πύλης Αμμοχώστου είναι πανέτοιμη να γεμίσει από  ζωή και να υποδεχτεί χιλιάδες επισκέπτες στο 30ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ.

Το παρόν της θα δώσει γι’ ακόμα μια χρονιά η εφημερίδα «ΓΝΩΜΗ», η οποία θα έχει το δικό της περίπτερο στον χώρο του φεστιβάλ.  Οι αναγνώστες και άλλοι επισκέπτες του Περιπτέρου της «ΓΝΩΜΗΣ», θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με συντελεστές και συνεργάτες μας,  και ν’ ανταλλάξουν απόψεις και για θέματα της εφημερίδας.  

Επίσης, στο χώρο του περιπτέρου μας μπορείτε να βρείτε τα φετινά βιβλία που κυκλοφόρησαν με την εφημερίδα μας «Ένας θαυματοποιός  επί της γης» και «Ανοιχτή τρομοκρατική δικτατορία» καθώς επίσης και παλαιότερες εκδόσεις σε ειδικές προσφορές όπως «Ερνέστο Τσε Γκεβάρα», «Προσχεδιασμένο έγκλημα», « Χρυσή Αυγή – ΕΛΑΜ – Ο ναζιστικός λύκος με προβιά προβάτου», «Ο Βιασμός της ιστορίας» , «Δίσεκτοι καιροί» και «Μαρξισμός – Επίκαιρος όσο ποτέ».

Σας περιμένουμε λοιπόν στο 30ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ το οποίο είναι έτοιμο να γράψει ιστορία! Ραντεβού στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου!

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top