Τραυματισμούς και ατυχήματα προκάλεσαν η θαλασσοταραχή αλλά και οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν σε διάφορες περιοχές στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, στην Αμμόχωστο ένα φορτηγό πλοίο παρασύρθηκε από τα κύματα και προσάραξε στην ξηρά, κοντά στο ξενοδοχείο Πάλμ Μπιτς ενώ στο λιμάνι της Κερύνειας έσπασε ο φάρος και κατά την προσπάθεια να προσδέσουν ξανά ένα πλοιάριο του οποίου κόπηκαν οι κάβοι, τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά, όλοι εργαζόμενοι στην πλοιοκτήτρια εταιρεία Ακ Γκιουνλέρ.

Ενας εκ των εργατών παρασύρθηκε από τα κύματα στη θάλασσα και μετά τη διάσωσή του χρειάστηκε η διαδικασία επαναφοράς, για να οδηγηθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στην Κερύνεια, λόγω κεραυνού που έπεσε στο "τμήμα τηλεπικοινωνιών", από χθες το μεσημέρι παρατηρούνται προβλήματα σε ορισμένες τηλεφωνικές γραμμές.

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top