Χαιρετισμοί των υποψήφιων Ευρωβουλευτών στην Παγκύπρια Προεκλογική Εκδήλωση του ΑΚΕΛ- Αριστερά- Νέες Δυνάμεις

Διαβάστε τους χαιρετισμούς των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του ΑΚΕΛ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

στην μεγάλη Παγκύπρια Προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Χαιρετισμός Βέρας Πολυκάρπου

Μάθαμε στο σχολειό της ΕΔΟΝ και ζυμώθηκε μέσα μας στις γραμμές του αγώνα του ΑΚΕΛ και της Αριστεράς πως πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος, πως πάνω από όλα είναι το εμείς και όχι το εγώ. Μάθαμε πως πρέπει να είμαστε πρώτοι στα μαθήματα και πρώτοι στον αγώνα, με ήθος, εντιμότητα, απλότητα. Να δίνουμε όλο μας το είναι, με ανιδιοτέλεια, στον αγώνα για τα πανανθρώπινα ιδανικά που έχουν στο επίκεντρο τους τον εκμεταλλευόμενο λαό, τον φτωχό, την άνεργη νέα, τον μετανάστη, τον συνταξιούχο. Να είμαστε πάντα στις πρώτες γραμμές του αγώνα του λαού μας για απελευθέρωση, επανένωση, κοινή πατρίδα. Νοιώσαμε πως οι τούρκοι της Κύπρου είναι αδελφοί μας, πως ο αγώνας για να πετύχει πρέπει να είναι κοινός, πως ο σωβινισμός είναι εχθρός μας. Μάθαμε πως η διεθνής αλληλεγγύη είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια των αγωνιζόμενων λαών.Ο Παλαιστινιακός λαός αυτές τις μέρες που συμπληρώνονται 66 χρόνια ξεριζωμού πορεύεται απαιτώντας τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και του εποικισμού, εγκαθίδρυση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Το ΑΚΕΛ είναι δίπλα του σε αυτό τον αγώνα και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου έμπρακτα με πρωτοβουλίες και τη συμμετοχή μας στην αρμόδια Αντιπροσωπεία απαιτήσαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση πολιτική που να στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο, πολιτική που να οδηγεί στη συνεργασία και την ειρήνη, που να μη βασίζεται σε συμφέροντα των ισχυρών και του βιομηχανικο-στρατιωτικού συμπλέγματος.Το ΑΚΕΛ μαζί με την Ομάδα της Αριστεράς καταψηφίσαμε την εξωτερική πολιτική της Ένωσης που παρεμβαίνει ένοπλα σε διάφορες χώρες και ηπείρους. Που αυξάνει τις στρατιωτικές δαπάνες αντί τους προϋπολογισμούς κοινωνικής πολιτικής. Που δίνει λιγότερα από 300 εκ ευρώ σε προγράμματα για τους νέους και δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς. Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις της δεξιάς προώθησαν την αναγνώριση του Κοσσόβου και στηρίχθηκαν στους σοσιαλδημοκράτες του φιλελεύθερους και τους πράσινους για να το πετύχουν. Μεθόδευσαν εξελίξεις στην Ουκρανία που έφεραν στην εξουσία φασιστικές δυνάμεις και οδηγούν τη χώρα σε εμφύλιο.

Δέθηκαν στο άρμα του ΝΑΤΟ οδηγώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση, που υποτίθεται οικοδομήθηκε για να φέρει την ειρήνη, σε νέα κούρσα εξοπλισμών, στρατιωτικών επεμβάσεων, πολέμων. Οι λαοί της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Λιβύης, της Συρίας έχουν πικρή εμπειρία από αυτές τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.Το ΑΚΕΛ παλεύει και από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου για αλλαγή πορείας. Εμμένουμε όπως η ΕΕ σε κάθε της βήμα επιδεικνύει σεβασμό στο Χάρτη του ΟΗΕ και στο διεθνές δίκαιο, σεβασμό της εθνικής κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας του κάθε κράτους, είτε αυτό το κράτος ονομάζεται Συρία, Νοτιο Αφρικανική Δημοκρατία, Βενεζουέλα, είτε Σοσιαλιστική Κούβα. Έτσι παλεύουμε από θέσεις αρχής για το διεθνές δίκαιο που είναι το μόνο στήριγμα στον αγώνα μας. Γιατί εμείς θέλουμε οι νέοι να δημιουργούν και όχι να σκοτώνονται σε ένα πόλεμο για χάρη των μονοπωλίων. Η ακροδεξιά και φασιστικές δυνάμεις σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση θεριεύουν τρεφόμενες στη φτωχοποίηση και περιθωριοποίηση του κόσμου, την ανεργία, την απώλεια στέγης, τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές του διευθυντηρίου των Βρυξελλών, του ΔΝΤ, της τρόικας και των εκπροσώπων της. Έχουμε καθήκον να αντισταθούμε, να ορθώσουμε το ανάστημα μας για να μην περάσουν αυτές οι δυνάμεις.

Σήμερα δεν μπορεί κανείς να κάθεται στον καναπέ και να παρατηρεί ανέμελα είτε πρόκειται για έναν πόλεμο, είτε για το διπλανό μας που μένει χωρίς δουλεία, είτε για το γείτονα που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, είτε αυτό είναι στην Κύπρο είτε στην Ισπανία.

Γιατί όπως και πριν τον 2 Παγκόσμιο Πόλεμο:

«πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους – δεν μίλησα γιατί δεν ημουν Εβραίος,

Μετά ήραν για τους Κομμουνιστές – δε μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής,

Μετά ήρθαν για τους συνδικαλιστές – δε μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής,

Μετά ήρθαν για μένα και δεν είχε κανένα να μιλήσει για μένα»

Εμπρός λοιπόν όλοι στον αγώνα για ένα ΑΚΕΛ δυνατό, στήριγμα στο λαό μας για αξιοπρέπεια και προοπτική, αλληλέγγυο με τους αγωνιζόμενους λαούς, για την ειρήνη και την πρόοδο.

Χαιρετισμός Νεοκλή Συλικιώτη

Μπαίνουμε ήδη στην τελική ευθεία. Οι ευρωεκλογές του Μαΐου είναι η στιγμή για να πούμε: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!Εδώ και πολύ καιρό δεχόμαστε μια ανελέητη επίθεση: η ανεργία αυξάνεται ραγδαία, οι συνταξιούχοι βρίσκονται σε απόγνωση, το επίπεδο της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας σκόπιμα υποβαθμίζεται, οι μισθοί πέφτουν αλλά τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων αυξάνονται, η προοπτική επανένωσης του τόπου θυσιάζεται στο βωμό των εγωισμών και των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.Εδώ και πολύ καιρό, την υπεύθυνη πολιτική και τον δημοκρατικό διάλογο αντικατέστησαν η λάσπη, το ψέμα και η αυθαιρεσία.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Η απάθεια και η αποχή εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης: χωρίς την ενεργό δράση και αντίδραση των πολιτών δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή, δεν μπορεί να τεθεί φραγμός στην αυθαιρεσία και τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ.

-Καλούμε όλους όσοι βλέπουν τη ζωή τους να καταστρέφεται από τα χτυπήματα της τρόικας και της κυβέρνησης, των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων, των ισχυρών της Ευρώπης,

-Καλούμε τους νέους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους,

-Καλούμε την κοινωνία που στενάζει, να φωνάξει δυνατά: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Την αγωνία μας για το μέλλον τώρα είναι η ώρα να τη μετατρέψουμε σε μαζικούς αγώνες και πολιτική διεκδίκησης.

Τώρα είναι η ώρα,

Να καταψηφίσουμε την Ευρώπη των τραπεζών και των πολυεθνικών, την Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού και της λιτότητας,

Να υπερψηφίσουμε την άλλη Ευρώπη, τη δική μας Ευρώπη, αυτή της εργασίας, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, της ειρήνης, Την Ευρώπη των λαών που ξεσηκώνονται και διεκδικούν μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον.

Τώρα είναι η ώρα,

Να στείλουμε με την ψήφο μας ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση της αυθαιρεσίας, της αναλγησίας και της υποτέλειας,

Να δώσουμε με την ψήφο μας δύναμη στους αγώνες του ΑΚΕΛ και της Αριστεράς για έναν άλλο δρόμο - της ανάπτυξης και της κοινωνικής προκοπής, χωρίς μνημόνια και αντιλαϊκά “μανιφέστα”.

Στις 25 του Μάη ψηφίζουμε ΑΚΕΛ-Αριστερά, Νέες Δυνάμεις

Ψηφίζουμε για τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας

Χαιρετισμός Παναγιώτη Σταυρινίδη

Βρισκόμαστε στη τελική ευθεία μια κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Μίας κρίσιμης μάχης όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την Ευρώπη.

Τα διακυβεύματα που έχουμε μπροστά μας, ως Αριστερά σε αυτή την ιστορική συγκυρία, είναι πολλά. Αρκετά από αυτά τα ανέπτυξαν επαρκώς οι αγαπητοί συνυποψήφιοι.

Τι θέλουμε;

Θέλουμε δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Για όλους. Γιατί για μας η Παιδεία αποτελεί καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα και κοινωνικό αγαθό.

Θέλουμε Παιδεία χωρίς κατήχηση, αλλά με γνώση. Θέλουμε περισσότερες κοινωνικές και φυσικές επιστήμες. Περισσότερη φιλοσοφία, περισσότερη ιστορία των πολιτισμών και του ανθρώπου. Λιγότερα θρησκευτικά και περισσότερη ιστορία των θρησκειών ως κομμάτια των πολιτισμών και του ανθρώπου.

Θέλουμε ένα δημόσιο σχολείο που να καλλιεργεί την ιδέα της ειρηνικής συμβίωσης με τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας. Ένα δημόσιο σχολείο με μια φιλοσοφία ανθρωποκεντρική, που να ανταποκρίνεται στις πραγματικότητες ενός διαπολιτισμικού κράτους. Με μία φιλοσοφία που να μη διασπάζει, αλλά να ενώνει. Να ενώνει: Τις γλωσσικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές παραδόσεις των πολιτών του.

Θέλουμε καλύτερα Πανεπιστήμια. Που θα λειτουργούν ως καταλύτες ενοποίησης. Κυπριακά πανεπιστήμια με διεθνή προσανατολισμό. Που να προάγουν τη γνώση και τον οικουμενικό πολιτισμό. Έξω από τον εθνικισμό. Δίνοντας στον τόπο τους πολίτες της συνεργασίας και συμφιλίωσης. Τους πολίτες του αύριο!

Τι θέλουμε;

Θέλουμε καλή, καλύτερη δημόσια υγεία. Ενα αναβαθμισμένο, καλά στελεχωμένο, δημόσιο και καθολικό σύστημα υγείας, στο οποίο θα έχει πρόσβαση κάθε άνθρωπος που το έχει ανάγκη, ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση.

Επενδύοντας πόρους και ανθρώπινο δυναμικό. Θέλουμε τους γιατρούς μας που διαπρέπουν σε νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα και ιατρικές σχολές ανά τον κόσμο να κληθούν από την χώρα τους να επιστρέψουν. Και θέλουμε το υφιστάμενο προσωπικό να αποκτήσει ξανά την τιμή που του αξίζει. Θέλουμε λιγότερα όπλα και περισσότερα φάρμακα. Λιγότερα άρματα και περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτές.

Σήμερα, τίθεται και ένα άλλο ερώτημα:

Υπάρχει άλλος δρόμος; Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές;

Αλίμονο αν θεωρούσαμε δεδομένη στο διηνεκές τη σημερινή πολιτική πραγματικότητα. Τίποτε δεν μένει στατικό μέσα στο χρόνο και την ιστορία.

Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, γίνονται ζυμώσεις, διαμορφώνονται πολιτικές.

Οι κοινωνικές δυναμικές αλλάζουν.

Θέλουμε τη συνεργασία μεταξύ των λαών, θέλουμε όμως και την αξιοπρέπεια.

Μαζί με τις πολιτικές δυνάμεις που συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια οράματα, να βρούμε τις λύσεις. Να παλέψουμε μαζί για μία διαφορετική κοινωνία. Να διεκδικήσουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Όπου οι ανάγκες των πολιτών θα προηγούνται των αναγκών των αγορών, των δανειστών και των τραπεζών.

Κλείνοντας, επιτρέψτε να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά. Εσάς και τον κόσμο της αριστεράς ευρύτερα που με πρότεινε στη ηγεσία του ΑΚΕΛ, η οποία με τη σειρά με τίμησε καλώντας με στο ψηφοδέλτιο των εκλογών. Ξεκινώντας αυτή την προεκλογική εκστρατεία δεν ήξερα τι να αναμένω. 65 μέρες μετά, από την Θελέτρα της Πάφου μέχρι τη Δερύνεια ο κόσμος της αριστεράς μας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Πάμε!

Χαιρετισμός Σταύρου Ευαγόρου

Την άλλη Κυριακή από το αποτέλεσμα των εκλογών θα κριθούν πολλά. Το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον της νέας γενιάς, των χιλιάδων μικρομεσαίων, των εργαζόμενων και των ανέργων.

Όλοι όσοι υποφέρουν καθημερινά από τα αποτελέσματα της καταστροφικής πορείας στην οποία έσυραν τον τόπο μας οι αποφάσεις Αναστασιάδη – Eurogroup.

Όλοι όσοι αντιτίθενται και αντιστέκονται στις αντιλαϊκές πολιτικές της Τρόικα και του Μνημονίου,

Όσων η συνείδηση εξεγείρεται κάθε φορά που αντικρίζουν τους χιλιάδες συμπατριώτες μας να απευθύνονται στα κοινωνικά παντοπωλεία για ένα πιάτο φαί,

Όσοι εναντιώνονται στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου του τόπου μας,

Την άλλη Κυριακή έχουν επιλογή. Με τη συμμετοχή και τη ψήφο τους στο ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις καθιστούν πιο ισχυρή εκείνη τη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στις πολιτικές αυτές και προτείνει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κυπριακός λαός.

Φίλες και φίλοι,

Το μεγάλο ερώτημα που καλούμαστε να απαντήσουμε είναι ποιαν Ευρώπη θέλουμε. Την Ευρώπη των μνημονίων, των 100 εκατομμυρίων πολιτών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, των τραπεζικών και των πολυεθνικών μονοπωλίων ή την Ευρώπη των λαών, της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης και της κοινωνική συνοχής.

Εμείς έχουμε κάνει την επιλογή μας. Επιλέγουμε το δρόμο της αντίστασης, της αξιοπρέπειας και της προοπτικής. Δεν αποδεχόμαστε την κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τη δραστική συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, τη διάλυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια μιας δήθεν ελεύθερης αγοράς και του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου στο μεγάλο κεφάλαιο.

Με αξιοπρέπεια και κοιτώντας τους πολίτες στα μάτια τους καλούμε να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τον συνδυασμό του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις για να στείλουν το μήνυμα ότι διεκδικούμε αλλαγή πορείας, διεκδικούμε πρόοδο και προκοπή για τον τόπο και το λαό μακριά από καταστροφικές πολιτικές που μοναδικό στόχο έχουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των λίγων και προνομιούχων.

Στις 25 του Μάη ο κυπριακός λαός επιλέγει αντίσταση, αξιοπρέπεια και προοπτική. Ψηφίζει ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

Καμία επανάσταση δεν έγινε από τον καναπέ

Χαιρετισμός Τάκη Χατζηγεωργίου

Σας χαιρετώ με βαθειά επίγνωση του ρόλου της πολιτικής στη σημερινή Κύπρο.

Μιας πολιτικής που πρέπει πια να γίνει πιο καθαρή, τολμηρή, με προτάσεις ριζοσπαστικές και υλοποιήσιμες, χωρίς λόγια παχειά, με φαντασία και υπευθυνότητα.

Αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί, αυτό το δύσκολο ρόλο.

Και όσον αφορά τους βασικούς πυλώνες που επηρεάζουν την ζωή των Κυπρίων σήμερα, κυπριακό δηλαδή και οικονομία, έννοιες σχεδόν πια αλληλένδετες, καταθέτω όλη τη σκέψη και δραστηριότητα μου.

Να κρατήσουμε ψηλά στην καρδιά μας, την πίστη στην ανάγκη επίλυσης του κυπριακού. Για να μπορέσουμε να κινηθούμε στη Κύπρο, απ’ άκρο σε άκρο. Από τον Ακάμα μέχρι τις κλειδες νησους. Για να αφιερωθούμε συνακόλουθα στα μεγάλα.

Που είναι οι επιστημονικές αναζητήσεις ,παιδεία, η υγεία, η έρευνα, ο πολιτισμός. Η ελευθερία.

Αν και τώρα δεν λυθεί το κυπριακό ένα άλλο κυπριακό θα έχουμε μπροστά μας λίγο μετά.

Με την μετατροπή των κατεχομένων σε μια μη αναγνωρισμένη οντότητα, με διεθνείς επαφές που θα καταποντίσουν κάθε προσπάθεια ομοσπονδίας.

Να κρατήσουμε μέσα μας αναμμένο το κάρβουνο της συμβίωσης και της ειρηνικής συνύπαρξης.

Αυτά όσον αφορά εμάς. Καθ’ όσον αφορά τη Τουρκία να αναμένουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να δούμε στη πράξη τις προθέσεις της.

Για την οικονομία που είναι ο αλληλένδετος πυλώνας της πολιτικής μας δραστηριότητας.

Στην Ευρώπη, ένας και μοναδικός σημαντικός μας ρόλος, να δημιουργήσουμε αναχώματα απέναντι σε πολιτικές που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Να σπρώξουμε όσο αυτό είναι εφικτό τις πολιτικές της Ευρώπης, σε προοδευτική τροχιά.

Οι λαοί δεν έχουν άλλη επιλογή από τη επιλογή της αριστεράς.

Μιας αριστεράς που με ειλικρίνεια, θάρρος και αυτοπεποίθηση θα δώσει νέα και ορθή κατεύθυνση. Με προτάσεις εφαρμόσιμες και υλοποιήσιμες.

Σ’ αυτή την μάχη το ΑΚΕΛ πρέπει να είναι παρόν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παρόν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με συντεταγμένες δυνάμεις, με όλες του τις δυνάμεις.

Για την Κύπρο μας συντρόφισσες και σύντροφοι.

Για μια αριστερά που ήταν και θα είναι πάντα, αριστερά με ακμαία ψυχή, πρωτοπόρα, θαρραλέα, τίμια και ειλικρινή.

Σ’ αυτή την μάχη αναλαμβάνω το μερίδιο που μου αναλογεί.

Χαιρετισμός Χάρη Πολυκάρπου

Στις 25 του Μάη οι λαοί της Ευρώπης ψηφίζουν για να βροντοφωνάξουν ότι τα μνημόνια και η ανεργία δεν μπορεί να είναι το μέλλον των παιδιών μας.

Στην Κύπρο που βυθίζεται στην ανεργία και στη φτώχεια η κοινωνία δεν μπορεί να μένει απαθής. Δεν μπορεί να απέχει. Αντίθετα, Ορθώνει ανάστημα! Ψηφίζει, ψηφίζει τη μόνη δύναμη διεκδίκησης, τη μόνη δύναμη αντίστασης. Ψηφίζει το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

Γιατί η Αριστερά βάζει το εμείς πάνω από το εγώ.

Αγωνίζεται για τη δικαίωση του τόπου μας

Παλεύει για τον κάθε εργαζόμενο, ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης

Για τις ανάγκες του λαού

Για δημόσια και δωρεάν παιδεία για κάθε μαθητή

Για δημόσια και δωρεάν υγεία

Γιατί το ΑΚΕΛ δεν ανέχεται αναξιοπρεπή ζωή για τους συνταξιούχους, ούτε αβέβαιο μέλλον για τους νέους

Δεν αντέχει μια κοινωνία να διαλύεται

Μα πάνω απ’ όλα γιατί το ΑΚΕΛ έμαθε στα ενενήντα τόσα χρόνια της ζωής του να κάνει πράξη τα όσα περήφανα υποστηρίζει. Να κάνει πράξη τα όσα ο λαός έχει ανάγκη, για να σηκωθεί λίγο ψηλότερα.

Να κάνει πράξη τα όσα έμαθε από το παρελθόν για να χαράξει το μέλλον.

Τούτη την ώρα που η κοινωνία γυρεύει την ελπίδα, τούτη την ώρα που ο λαός ζητά αξιοπρέπεια και προοπτική για λύση και επανένωση τούτη την ώρα το ΑΚΕΛ, περήφανο και δυνατό, είναι η μόνη επιλογή για τον κάθε προοδευτικό ψηφοφόρο.

Τούτη την ώρα οι δυνάμεις της Αριστεράς, ανάμεσα τους και το ΑΚΕΛ, με θάρρος και πείσμα θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για το δικό μας, βαθιά πανευρωπαϊκό, όραμα.

Αυτό μιας άλλης Ευρώπης. Μιας Ευρώπης της συνεργασίας, της κοινωνικής προόδου και της ειρήνης!

Τούτη την ώρα η μόνη επιλογή είναι ένα ισχυρό ΑΚΕΛ.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top