Μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο στην Επαρχία Πάφου το Πολέμι και μικρότερο η Φασούλα

Το μεγαλύτερο εκλογικό κέντρο της Πάφου είναι το Πολέμι με 736 εγγεγραμμένους εκλογείς, ακολουθεί

το εκλογικό κέντρο της Χλώρακας και το εκλογικό κέντρο της Αργάκας, σύμφωνα με τον Έφορο της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιαννάκη Μαλλουρίδη.

Το μικρότερο εκλογικό κέντρο στην Επαρχία Πάφου, ανέφερε ο κ. Μαλλουρίδης στο ΚΥΠΕ, είναι το εκλογικό κέντρο της Φασούλας με 50 εγγεγραμμένους εκλογείς.

Ακολουθούν το εκλογικό κέντρο του Αγίου Νικολαόυ με 56 εγγεγραμμένους εκλογές και το εκλογικό κέντρο της Αρχιμανδρίτας με 57 εγγεγραμμένους εκλογείς.

Αριθμό εγγεγραμμένων εκλογέων που είναι κάτω απο τους εκατόν, έχουν η Δρυνιά με 69 εγγεγραμμένους εκλογείς, τα Κάτω Ακουρδάλεια με 75 αριθμό εκλογέων, οι Κέδαρες με 61 εγγεγραμμένους εκλογείς, η Λεμόνα με 64 εκλογείς, η Κινούσα με 68 εγγεγραμμένους εκλογείς, η Λάσα με 75 αριθμό εκλογέων, τα Μέσανα με 95, η Μηλιού με 71, η Νικόκλεια με 88, το Πραιτώρι με 83 και η Χρυσοχού με 92.

Ο Έφορος εκλογής ανακοίνωσε επίσης πως σε πολύ μικρές Κοινότητες αλλά και σε Κοινότητες που δεν διαθέτουν κατάλληλα κτίρια για εκλογικά κέντρα έχει διευθετηθεί όπως οι εκλογείς των συγκεκριμένων Κοινοτήτων ψηφίσουν σε άλλες μεγαλύτερες Κοινότητες στις ίδιες κάλπες με τους εκλογείς στο εκλογικό κέντρο της φιλοξενούσας Κοινότητας.

Ακόμη, στα εκλογικά κέντρα που ο αριθμός των ψηφοφόρων που θα προσέλθει στην κάλπη δεν ξεπεράσει τους 21, η κάλπη για την καταμέτρηση θα γίνει σε μεγαλύτερο γειτονικό εκλογικό κέντρο.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top