Στις 08:57 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ

--> Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού προσήλθε σήμερα στο εκλογικό κέντρο Ε, στο Λύκειο Στροβόλου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Στη συνέχεια ο κ. Κυπριανού κάλεσε τον λαό να κατέλθει μαζικά στις κάλπες και με την ψήφο του ν' αποφασίσει για το μέλλον του: Σήμερα κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος από τον κυπριακό λαό. Εύχομαι η σημερινή μέρα να κυλήσει ομαλά όπως ομαλά κύλησε ολόκληρη η προεκλογική εκστρατεία και εύχομαι ο κυπριακός λαός να συμμετάσχει μαζικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, έτσι ώστε με τη δική του ψήφο να πει τον δικό του λόγο και τη δική του άποψη για το πώς θα πρέπει να εξελιχθούν τα πολιτικά ζητήματα. Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι ποιες πολιτικές αποφάσεις θα ενισχυθούν και ποια πορεία θα ακολουθήσει μελλοντικά η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ακολουθεί ολοκληρωένη είδηση)

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top