Το 7% των εκλογέων προσήλθε στην κάλπη μέχρι τις 10:00 στην Επαρχία Πάφου

Το 7% των εκλογέων είχε προσέλθει στην κάλπη στα 129 εκλογικά κέντρα

της πόλης και Επαρχίας Πάφου μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιαννάκης Μαλλουρίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως μέχρι τις 10:00 το πρωί η προσέλευση των εκλογέων στις κάλπες, στα 44 εκλογικά κέντρα που βρίσκονται στους 4 Δήμους και στα 85 που βρίσκονται στις κοινότητες, ανέρχεται στους 3.420 ψηφοφόρους, που αντιπροσωπεύουν το ποσοστό του 7% .

Ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου πρόσθεσε επίσης πως στις ευρωεκλογές του 2009 μέχρι τις 10:00 το πρωί το αντίστοιχο ποσοστό ήταν κατά μερικές μονάδες μεγαλύτερο.

Πρόσθεσε πως στην εκλογική περιφέρεια Πάφου η ψηφοφορία εξελίσσεται κανονικά χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα. Βρισκόμαστε είπε σε επαφή και επικοινωνία με τους βοηθούς εφόρους που περιοδεύουν όλα τα εκλογικά κέντρα στην εκλογική περιφέρεια Πάφου.

Η πληροφόρηση που έχουμε, συνέχισε, είναι ότι όλα εξελίσσονται ομαλά.

Ο κ. Μαλλουρίδης ανέφερε πως η ψηφοφορία θα διακοπεί στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 1300 για το διάλειμμα της μίας ώρας.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top