Δημήτρης Χριστόφιας: Κάθε πρωί ο Πενταδάχτυλος μας φασκελώνει

Μήνυμα προς τον κυπριακό λαό να προσέλθει στην κάλπη και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα απηύθυνε ο

τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας την ώρα που ο ίδιος ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ψήφισε σήμερα μαζί με τη σύζυγο του Έλση και μέλη της οικογένειας του στο Α` Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας στην Έγκωμη.

«Συγχαίρω όσους πήγαν στην κάλπη. Το κάνω συνειδητά γιατί ζητούμενο είναι σήμερα ο κυπριακός λαός να πάει να ψηφίσει» δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

Εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι «το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να έχει λόγο και ο λόγος του να είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, να είναι υπέρ της κοινωνικής συνοχής, υπέρ του απλού ανθρώπου και όχι υπέρ της φτωχοποίησης».

Ο Δημήτρης Χριστόφιας συνέχισε λέγοντας πως «εδώ στην Κύπρο έχουμε πολλαπλά προβλήματα, μνημόνια, και εδώ φτωχοποίηση αλλά και το εθνικό μας πρόβλημα».

«Κάθε πρωί ο Πενταδάχτυλος μας φασκελώνει» ανέφερε και κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν τη σύγχρονη ιστορία και να ψηφίσουν σωστά, όπως είπε.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top