Το 19% ψήφισε μέχρι τις 12:00 στην εκλογική περιφέρεια Πάφου

Το ποσοστό των ψηφοφόρων που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Επαρχία Πάφου μέχρι τις 12

το μεσημέρι που έκλεισαν οι κάλπες για το διάλειμμα της μίας ώρας, ανήλθε στο 19%, δηλαδή 9.367 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες σύμφωνα με τον Έφορο της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιαννάκη Μαλλουρίδη.

Σύμφωνα με τον κ. Μαλλουρίδη, το ποσοστό του 19% (9.367 εκλογείς ) είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με τις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2009, κατά επτάμισι περίπου ποσοστιαίες μονάδες όπως είπε, προσθέτοντας πως την αντίστοιχη ώρα στις εκλογές του 2009 το ποσοστό ανέρχονταν σε 26,57 % , δηλαδή 12.566 εκλογείς.

Ο κ. Μαλλουρίδης ανέφερε πως η ψηφοφορία στην εκλογική περιφέρεια Πάφου άρχισε και συνεχίζεται μέσα σε συνθήκες πλήρους ομαλότητας και νομιμότητας, προσθέτοντας πως τα μικρο- προβλήματα που παρουσιάστηκαν αντιμετωπίζονται με τους επί καθήκοντι βοηθούς εφόρους που περιοδεύουν στα εκλογικά κέντρα.

Ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου ανέφερε ότι προς το παρόν παρατηρείται ψηλή αποχή, αλλά ακόμα -όπως παρατήρησε- έχει διανυθεί το μισό της μέρας της ψηφοφορίας και αναμένεται όπως αυτή η μεγάλη διαφορά καλυφτεί μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία θα επαναρχίσει στη μία μετά το μεσημέρι.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top