Χαμηλή η προσέλευση Τ/κ και Κοινοτικών στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου

Ομαλά συνεχίζεται η ψηφοφορία των Τουρκοκυπρίων και Κοινοτικών ψηφοφόρων στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης

περιοχής Αμμοχώστου, παρά το γεγονός ότι η προσέλευση είναι πολύ χαμηλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ κανένας από τους πέντε Τουρκοκύπριους ψηφοφόρους που διαμένουν στην Πύλα δεν προσήλθε μέχρι τώρα για να ψηφίσει, ενώ από τους διαμένοντες στην Ορόκλινη άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα μόνο 7 Τουρκοκύπριοι.

Στην Αθηένου, η οποία έχει το εκλογικό κέντρο με τον μεγαλύτερο αριθμό Κοινοτικών ψηφοφόρων, δηλαδή 104 άτομα, έχουν ψηφίσει μόνο 11.

Στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 204 Τουρκοκύπριοι που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές.

Αναφορικά με τους 574 Κοινοτικούς που ζουν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, έχουν ψηφίσει μόνο 80 άτομα.

Στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα στο Α Δημοτικό Σχολείο, όπου υπάρχει ο μεγαλύτερος αριθμός Κοινοτικών ψηφοφόρων, δηλαδή 164 άτομα, έχουν ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα 23 ψηφοφόροι.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top