ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014

-->ΣΕ ΕΔΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Με καταμετρημένο το 100% των ψηφοδελτίων, φαίνεται, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που δόθηκαν στους

δημοσιογράφους, ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός αυξάνει κατά 2 μονάδες τα συνολικά ποσοστά του, σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2009, και εκλέγει δύο Ευρωβουλευτές.

Δύο, επίσης Ευρωβουλευτές εκλέγει το ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, με απώλειες περίπου 8% στο συνολικό αριθμό ψήφων που έλαβε σήμερα, σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2009. Ανά μίαν έδρα καταλαμβάνουν το ΔΗΚΟ και ο Συνδυασμός ΚΣ ΕΔΕΚ – Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, ενώ αξιόλογα θεωρούνται τα αποτελέσματα που εξασφάλισε η Συμμαχία Πολιτών και το το Κίνημα Ελπίδας.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου έχει εγκατασταθεί το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, προσήλθε απόψε και ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Γύρω στις 20:30, όπως πληροφορήθηκαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το Γραφείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών, η καταμέτρηση των ψήφων προτίμησης για τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές ήταν ακόμα στο αρχικό στάδιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σημαντικές ενστάσεις και αναμένεται ότι η όλη διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί πριν τα μεσάνυχτα, οπόταν και θα γίνει η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων και η ανακήρυξη των νέων Ευρωβουλευτών.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top