Τάκης Χατζηγεωργίου: Θα εργαστούμε σκληρά για να δικαιώσουμε ανησυχίες και αγωνίες του λαού

Το μήνυμα ότι οι ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ θα εργαστούν σκληρά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για

να δικαιώσουν τις ανησυχίες και τις αγωνίες του κυπριακού λαού, έστειλε απόψε ο επανεκλεγείς ευρωβουλευτής του κόμματος Τάκης Χατζηγεωργίου.

Σε δηλώσεις στο Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία”, όπου έγινε η ανακήρυξη των έξι νέων ευρωβουλευτών που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι “αυξάνονται δραματικά οι ευθύνες όλων μας απέναντι σε αυτό τον κόσμο, τον ταλαιπωρημένο, τον βασανισμένο, που έδειξε και την ανησυχία του και δια της αποχής αλλά που στήριξε το ΑΚΕΛ και το έκανε να σταθεί γερά στα πόδια του”.

“Στέλνουμε το μήνυμα ότι θα εργαστούμε σκληρά να δικαιώσουμε τις ανησυχίες, τις αγωνίες του κυπριακού λαού, να εργαστούμε να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα επιτέλους να υπάρξει λύση στο κυπριακό πρόβλημα, να αναπνεύσει αυτός ο λαός από αυτό το λίθο που βρίσκεται πάνω στα στήθια του τόσες πολλές δεκαετίες”, πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι “αυτός πρέπει να είναι ένας από τους πρώτιστους και βασικούς στόχους όλων” και πρόσθεσε ότι “το βάρος βρίσκεται στην Τουρκία και πρέπει να το δούμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τι είναι αυτό που πραγματικά ενδιαφέρεται να κάνει”.

Από τη δική μας πλευρά, σύμφωνα με τον κ. Χατζηγεωργίου, με σύνεση, έχοντας κατά νου ότι τα 40 χρόνια βαραίνουν πάνω στα γεγονότα ως ιλύ και για να ανατραπούν χρειάζεται συμπόρευση όλων των δυνάμεων με αντίληψη των δυσκολιών, με πίστη όμως ότι μπορούμε να καταφέρουμε να επανενώσουμε και να ελευθερώσουμε τον τόπο μας, να φύγει ο στρατός της κατοχής”.

Αναφέροντας ότι υπάρχει ένα δεύτερο κομμάτι που αφορά την οικονομία και αποτελεί τεράστιο ζήτημα για τους Κύπριους σήμερα, ο κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι “και σε αυτό το θέμα θα δουλέψουμε μέσα στην ΕΕ, σαν δυνάμεις της αριστεράς να δημιουργήσουμε αναχώματα απέναντι στις πολιτικές εκείνες που φέρνουν κυρίως το νότο σε αυτή τη μιζέρια που βρίσκεται σήμερα”.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top