Οκτώβριος 2014

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Πάφος 2017 Ανδρέας Δημητριάδης.

Με επιστολή που απέστειλε στους Προέδρους των μετόχων του ΔΣ του Πάφος 2017, Σάββα Βέργα και Χρίστο Πατσαλίδη, ο κ. Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτηση του από Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου καθότι – όπως υποστηρίζει – η εκλογή του ως προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου δημιουργεί ασυμβίβαστο ως προς την άσκηση των καθηκόντων του ως προέδρου της επιτροπής ελέγχου του Πάφος 2017.

Η διπλή ιδιότητα του, όπως αναφέρει, ως πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου του Πάφος 2017 και ως Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΒΕ Πάφου που είναι μέτοχος του Πάφος 2017, ενδεχόμενα να δημιουργήσει σύγκρουση καθηκόντων.

Ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε τους μετόχους και τα μέλη του ΔΣ του Πάφος 2017 και ευχήθηκε η θεσμοθέτηση της λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό για να μπορέσει να επιτελέσει το έργο της.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top