: Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2016

Με σύνθημα "Οργάνωση - Αντεπίθεση παντού, με την ΕΔΟΝ για το δίκιο του λαού", συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του 18ου Παγκύπριου Συνεδρίου της πρωτοπόρας οργάνωσης νεολαίας του τόπου.

Το συνέδριο χαρακτηρίζεται σταθμός και αφετηρία νέων αγώνων και κατακτήσεων στην πορεία της οργάνωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΔΟΝ, Χρίστος Χριστόφιας, έστειλε μήνυμα ότι η νεολαία μπορεί να ανοίξει το δρόμο για επανένωση του τόπου και να καταπολεμήσει τα φαινόμενα του φασισμού.

Ως βετεράνος της ΕΔΟΝ, απηύθυνε χαιρετισμό και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τέως γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας.

Τόνισε ότι πρώτη η Αριστερά πέτυχε το 2008 το αδύνατο: Κέρδισε τις προεδρικές εκλογές, οδηγώντας σε πρόοδο το Κυπριακό και φιλολαϊκές πολιτικές. Για να προσθέσει ότι το μεγάλο κεφάλαιο, απάντησε με ληστεία των τραπεζών.

Στο συνέδριο μετέχουν εκατοντάδες μέλη, με παγκύπρια εκπροσώπηση, καθώς και σύνεδροι από το εξωτερικό. Στην εναρκτήρια τελετή απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωπος της νεολαίας του Ρεπουπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, καθώς και ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας.

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top