«Βουτιά» έκανε η βρετανική λίρα μετά το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για το Brexit. Η βρετανική λίρα υποχώρησε κατά 1,49%. 

Η Τερέζα Μέι σε αιφνιδιαστικές δηλώσεις το μεσημέρι της Παρασκευής εμφανίστηκε οργισμένη για τη μεταχείρισή της στη άτυπη σύνοδο κορυφής του Σάλτσμπουργκ. Όπως υπογράμμισε πως η ΕΕ προσφέρει δύο επιλογές, οι οποίες αμφότερες αποτελούν «κακή συμφωνία».
 
«Η Ε.Ε. θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Δεν θα ανατρέψω το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε θα διαλύσω τη χώρα μου. Χρειαζόμαστε σοβαρή δέσμευση για να λύσουμε τα δύο μεγάλα προβλήματα στις διαπραγματεύσεις και είμαστε έτοιμοι», τόνισε.

 

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top