Η χθεσινή αποφυλάκιση του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου αποτελεί μνημείο ευνοιοκρατίας και ρουσφετιού, καταγγέλλει το ΑΚΕΛ.

Αναφέρει σε δήλωση το Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του Κόμματος Χρίστος Χριστοφίδης:

«Οι κυβερνώντες εκτός όλων των άλλων έχουν συντρίψει τις έννοιες της ισοπολιτείας και της ισονομίας στον τόπο μας. Κάποιοι από αυτούς που στήριξαν τον κ. Αναστασιάδη, όσοι εξυπηρέτησαν σχεδιασμούς και στοχεύσεις Προεδρικού- Συναγερμού, προφανώς έχουν ευμενέστερη μεταχείριση από τους άλλους πολίτες. Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη- Συναγερμού είναι η κυβέρνηση που άφησε τον έντιμο αντιστασιακό Κώστα Παπακώστα να πεθάνει στη φυλακή για λόγους αντεκδίκησης. Στα χρόνια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη- Συναγερμού, τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά είναι κανόνας. Προσθέτει από ότι φαίνεται στην «επιτυχία» των «άριστων των αρίστων».

Περισσότερα ΝΕΑ

About US

H gnomionline είναι το ειδησεογραφικό portal της Εβδομαδιαίας Πολιτικής Εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με κύρια αποστολή την ενημέρωση των επισκεπτών του για τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Είναι δομημένη σε κατηγορίες για εύκολη αναζήτηση από τους χρήστες, με κυριότερα πεδία τα εξής: Πολιτική, οικονομία, συνδικαλιστικά, ιδεολογικά, πολιτισμός, επιστήμη, τεχνολογία, περιβάλλον, υγεία, αθλητισμός.

 

Πρωτοσελιδο

Επικοινωνια

  • Λουτρακίου 3Β,2027,Στρόβολος
  • ΤΗΛ: 22311873 , FAX: 22316793
  • gnomi.newspaper@cytanet.com.cy
Top