Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕΝΤΥΠΗ ΓΝΩΜΗΣΤΟ ΠΥΡ το εξώτερον οι «ενοχλητικοί»! «Μετά τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ποιον...

ΣΤΟ ΠΥΡ το εξώτερον οι «ενοχλητικοί»! «Μετά τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ποιον κτυπά τώρα η καμπάνα»;

«Κυνήγι μαγισσών» και αποκεφαλισμοί χωρίς έλεος! Στο στόχαστρο όσοι δεν προσκύνησαν το καθεστώς Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ >>> Στη νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ»

-

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ». Ζητήστε την από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα:

1. ΣΤΟ ΠΥΡ το εξώτερον οι «ενοχλητικοί»! «Κυνήγι μαγισσών»  και αποκεφαλισμοί χωρίς έλεος! • Στο στόχαστρο όσοι δεν προσκύνησαν το καθεστώς Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ

2. «Μετά τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για ποιον κτυπά τώρα η καμπάνα»; Ποιος έχει σειρά για το «εκτελεστικό απόσπασμα» του καθεστώτος που επέβαλαν Αναστασιάδης – ΔΗΣΥ; 

3. Σύρουν τώρα στα Δικαστήρια συνδικαλιστή ηγέτη, τον Νίκο Λοϊζίδη, με την κατηγορία της… «ανάρμοστης συμπεριφοράς» σε μια στημένη διαδικασία!

4. Τα ίδια είχαν κάνει με τον Αρχηγό Αστυνομίας Μιχάλη Παπαγεωργίου που παύθηκε εν μια νυκτί από τον Αναστασιάδη γιατί «δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις»… 

Διαβάστε ακόμη στη νέα έκδοση της «ΓΝΩΜΗΣ»:

1. «Ελεύθερη Κέρκυρα»! Αλωνίζουν οι Ισραηλινοί στο αεροδρόμιο Λάρνακας!

Ταλαιπωρείται ο κόσμος γιατί οι σιωνιστές φοβούνται και τη σκιά τους!

2. Καταργούν τα μέτρα στήριξης για την ακρίβεια! Θα τα πάρουν από τους πολίτες για

να καλύψουν τις τρύπες από τα λάθη τους!

3. Χορός εκατομμυρίων και γεμίζουν τα ταμεία των επενδυτικών εταιρειών – Εξαγορές δανείων και ξεπούλημα των περιουσίων δανειοληπτών!

4. Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης  καλεί σε αντιπολεμική διαμαρτυρία έξω από τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου! – ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/09/2024, ΩΡΑ 11 Π.Μ.

• Προσυγκέντρωση στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, 500 μέτρα από την είσοδο των βάσεων

5. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : Γήπεδα γκολφ εν καιρώ λειψυδρίας μάλιστα, πλησίον περιοχών Natura 2000!

6. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Το κατάντημα στο κράτος μπανανία! Πρωτάθλημα του καναπέ, της μπύρας και της… «τηλεόρασης»! • Αίσχος και ντροπή!

Αυτά και άλλα πολλά στη νέα έκδοση της ΓΝΩΜΗΣ

και όπως πάντα  με πολιτικές αναλύσεις, καυστικά σχόλια,

παραπολιτικά  και  πολιτική  γελοιογραφία

*Μαζί με τη ΓΝΩΜΗ ζητήστε από τα περίπτερα το αθλητικό περιοδικό REAL SPORTS και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτή ΜΟΝΟ τη βδομάδα (20 -26 Σεπτεμβρίου 2024) το περιοδικό προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ μαζί με τη ΓΝΩΜΗ.

Διαβάστε Επίσης