Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑΟι γονείς καλούν μαθητές-εκπαιδευτικούς να απέχουν την Πέμπτη για 2 ώρες από...

Οι γονείς καλούν μαθητές-εκπαιδευτικούς να απέχουν την Πέμπτη για 2 ώρες από τα μαθήματα στα Λύκεια

-

Σε ανακοίνωση της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης εξηγεί ότι ο λόγος που ζητήθηκε η αναβολή αυτή είναι για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στο διάλογο για βελτίωση των προτάσεων ούτως ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους προς όφελος των παιδιών μας και του εκπαιδευτικού συστήματος.

Αναφέροντας ότι το αίτημα της δυστυχώς δεν εισακούστηκε και τα δύο νομοσχέδια θα παρουσιαστούν την Παρασκευή ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής για ψήφιση και υπενθυμίζοντας την προειδοποίηση τους πως σε σε μια τέτοια περίπτωση θα προβούν σε μέτρα αντίδρασης, οι οργανωμένοι γονείς καλούν τους μαθητές των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών όπως αύριο Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, να απέχουν από τα μαθήματά τους την 3η και 4η περίοδο.

«Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή των οργανωμένων γονιών για βελτίωση της Πρότασης και με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς το σχολείο, τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας, να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας», αναφέρουν προς τους μαθητές οι οργανωμένοι γονείς.

Καλούν επίσης όσους εκπαιδευτικούς συμμερίζονται τις ανησυχίες των Γονιών, να συμπορευθούν μαζί τους και να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την προσπάθεια αυτή.

Διαβάστε Επίσης