Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕπίθεση οπαδών της Ανόρθωσης με ρόπαλα στο οίκημα ΣΥΦΙ Νέας Σαλαμίνας –...

Επίθεση οπαδών της Ανόρθωσης με ρόπαλα στο οίκημα ΣΥΦΙ Νέας Σαλαμίνας – 19χρονος τραυματίας το νοσοκομείο

-


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 9,10 το βράδυ λήφθηκε  πληροφορία στην Αστυνομία ότι ομάδα 50 περίπου οπαδών της Ανόρθωσης  οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κασκόλ της ομάδας τους  και κρατούσαν ξύλινα ρόπαλα εισήλθαν στο οίκημα  του ΣΥΦΙ που βρίσκεται δίπλα από την κεντρική  είσοδο του σταδίου «Αμμόχωστος» μέσα στο οποίο βρίσκονταν 10 πρόσωπα.
Την ώρα της επίθεσης οι θαμώνες εγκατέλειψαν το οίκημα ενός 19χρονου από τα Λειβάδια ο οποίος τελικά δέχτηκε επίθεση από τους κουκουλοφόρους.
Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και αφού έγινε συρραφή ντου τραύματος  απολύθηκε.
Οι  αστυνομικοί που μετέβησαν  στο οίκημα διαπίστωσαν ότι προκλήθηκαν  αρκετές ζημιές τόσο στην επίπλωση όσο και στις τζαμαρίες  και την μεταλλική περίφραξη του οικήματος.
Ο 19χρονος  δήλωσε αδυναμία για λόγους υγείας όταν κλήθηκε στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Η Νέα Σαλαμίνα εξέδωσε χθες βράδυ την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Δειλοί, προκλητικοί και απολίτιστοι. Αυτοί είναι τα 80 “παλληκάρια” που επισκέφθηκαν το γήπεδο Dimco – Αμμόχωστος Επιστροφή φορώντας διακριτικά της Ανόρθωσης, κράνη και κρατώντας ρόπαλα. Μη αντέχοντας τη δίκαιη επικράτηση της ομάδας μας επί της δικής τους ήρθαν και λεηλάτησαν τις εξωτερικές εγκαταστάσεις του γηπέδου μας, χτυπώντας 2 άτομα. 80 εναντίον 2. Αυτή είναι η μαγκιά τους.

 Καταδικάζουμε απερίφραστα την άνανδρη επίθεση τους και καλούμε το Δ.Σ. της Ανόρθωσης να πράξει το ίδιο. Δυστυχώς και πάλι η αστυνομία ήταν απούσα και κατέφθασε μετά από αρκετή ώρα με μόλις ένα περιπολικό, αν και είχε ειδοποιηθεί νωρίς. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΣ και ο υπέροχος της κόσμος δεν πτοείται από τραμπουκισμούς και απειλές. Φίλε και φίλη του σωματείου μείνε δίπλα στην ομάδα μας και διαφύλαξε τις αξίες μας ως κόρη οφθαλμού. 2-1 και καλό σας βράδυ”.

Διαβάστε Επίσης