Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΣτέλλα Μισιαούλη – Δημητρίου:Για το Στρόβολο που θέλουμε

Στέλλα Μισιαούλη – Δημητρίου:Για το Στρόβολο που θέλουμε

-

Μιλώντας ενώπιον υποστηριχτών και μέσων ενημέρωσης, η κα Μισιαούλη επισήμανε ξανά την υπόσχεση της να είναι «κοντά στους συνδημότες, προτείνοντας υλοποιήσιμες και ρεαλιστικές προτάσεις, βγαλμένες μέσα από διάλογο, συνεργασία και συλλογική προσπάθεια».

Μοιράστηκε το όραμα της, το οποίο είναι βασισμένο στους ακόλουθους 9+1 άξονες:

  1. Διαμόρφωση στρατηγικού σχεδίου που θα βοηθά τη βιώσιμη ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία αλλά που θα σέβεται το περιβάλλον και την πολεοδομική ισορροπία.
  2. Ουσιαστική αξιοποίηση των πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου για να καταστεί παραγωγικός και ωφέλιμος για τους δημότες.
  3. Εφαρμογή αποτελεσματικού προγράμματος για “Καθαρή και Ασφαλή Πόλη”.
  4. Εκπόνηση μελέτης για συντήρηση και επέκταση ανοικτών χώρων πρασίνου, πάρκων και παιδότοπων.
  5. Αυξημένη φροντίδα και κοινωνική μέριμνα για όλους όσοι βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχιας και ιδιαίτερα τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους μονογονιούς.
  6. Εκπόνηση και άμεση εφαρμογή αθλητικών προγραμμάτων καθώς και ψηλότερη ιεράρχηση του πολιτισμού.
  7. Διεκδίκηση αυξημένων κονδυλίων από την κεντρική κυβέρνηση και καλύτερη αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων και προγραμμάτων.
  8. Δικαιότερη φορολογική πολιτική και πολιτική επιβολής τελών αφού σήμερα ο Δήμος Στροβόλου είναι ο ακριβότερος.
  9. Συμμετοχική δημοκρατία στις σημαντικές αποφάσεις του Δήμου, με ανοιχτές συνεδριάσεις, τοπικές ακροάσεις και διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων.
  10. 10.Εφαρμογή Προγράμματος “100 Πρώτες Μέρες” με λήψη άμεσων και στοχευμένων αποφάσεων για φλέγοντα δημοτικά προβλήματα.

Κλείνοντας είπε, « Ήρθε η ώρα να κάνουμε επιλογή. Μεταξύ της συνέχισης της στασιμότητας και του προοδευτικού εκσυγχρονισμού. Η δεύτερη επιλογή θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ξανά την πόλη που μας αξίζει. Γι’ αυτό το λόγο πολύ απλά μα και αληθινά σας δίνω την εξής υπόσχεση: αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κτίσουμε όλοι μαζί τον Στρόβολο που θέλουμε. Και θα το πετύχουμε. Με επιμονή, με διάλογο και με τη δική σας στήριξη και συνεργασία».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη σελίδα της κα Στέλλας Μισιαούλη – www.facebook.com/misiaouli.

Διαβάστε Επίσης