Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΑπόπειρα ληστείας περιπτέρου στη Λευκωσία

Απόπειρα ληστείας περιπτέρου στη Λευκωσία

-

target=”_blank” data-rel=”prettyPhoto” title=”” href=”http://gnomionline.com.cy.www221.your-server.de/images/gnomi/archeioistoselidas/KYPROS/ASTYNOMIKA/ASTYNOMIA_STAMATA2.jpg”>

Ληστεία περιπτέρου επιχείρησαν να κάνουν τα ξημερώματα στην Αγλαντζιά δύο άγνωστα πρόσωπα με καλυμμένα τα πρόσωπα, χωρίς να τα καταφέρουν αφού ο υπάλληλος αντιστάθηκε.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στις 3.30 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από 60χρονο υπάλληλο περιπτέρου στην Αγλαντζιά ότι γύρω στις 2.45 δύο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν στο περίπτερο και με την απειλή πιστολιού προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα, χωρίς να τα καταφέρουν αφού ο υπάλληλος αντιστάθηκε.

Όπως ανέφερε ο 60χρονος, ο ένας ληστής τον κτύπησε στο πρόσωπο με το πιστόλι και τράπηκε σε φυγή. Ο υπάλληλος του περιπτέρου τους ακολούθησε και τους είδε να εισέρχονται σε σαλούν όχημα και να διαφεύγουν.

Οι δύο ληστές περιγράφονται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,70 μέτρα,. Ο ένας φορούσε μαύρα μακρυμάνικα ρούχα και ο άλλος γκρίζα μακρυμάνικα, ενώ και οι δύο φορούσαν γάντια. Ο ένας είχε στην κατοχή του πιστόλι και ο άλλος μαύρος φανάρι.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Διαβάστε Επίσης