Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠροκήρυξη εκλογικής Γ.Σ από την ΟΜΟΝΟΙΑ

Προκήρυξη εκλογικής Γ.Σ από την ΟΜΟΝΟΙΑ

-

target=”_blank” data-rel=”prettyPhoto” title=”” href=”http://gnomionline.com.cy.www221.your-server.de/images/gnomi/archeioistoselidas/KYPROS/ATHLITIKA/PODOSFAIRO/OMONOIA/a team above all.jpg”>

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προκηρύττει την εκλογική Γ.Σ του Σωματείου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016:

«Kαλούνται όλα τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016, στις 09:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στην Λευκωσία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 50 του Καταστατικού του Σωματείου απαρτία θεωρείται ότι αποτελεί το ½ συν ένα των τακτικών μελών που πλήρωσαν τις ετήσιες οικονομικές υποχρεώσεις τους προς το Σωματείο. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η Συνέλευση αναβάλλεται για 30 λεπτά, οπότε και όσοι παρευρίσκονται θεωρείται ότι αποτελούν απαρτία.

Με βάση του Άρθρο 58 του Καταστατικού μέλη που επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να πράξουν τούτο οκτώ μέρες (8 πλήρη 24ωρα) πριν την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευση γραπτώς και η πρόταση για συμπερίληψη στον κατάλογο των υποψηφίων θα πρέπει να υποστηρίζετε από δύο μέλη του Σωματείου. Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά το κλείσιμο των υποψηφιοτήτων καταρτίζει κατάλογο υποψηφίων με αλφαβητική σειρά και ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια για την ψηφοφορία.

Συνεπώς οι υποψηφιότητες μπορεί να υποβληθούν μέχρι και τις 17 Ιουνίου 2016, η ώρα 17:00 το απόγευμα στον Εκτελεστικό Διευθυντή του Σωματείου. Η παραλαβή του εντύπου υποψηφιότητας θα γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 09:00- 13:00 και 15:00- 17:00 στα γραφεία του Σωματείου μας. Έντυπο υποβολής υποψηφιότητας δημοσιεύεται σήμερα στην ιστοσελίδα του Σωματείου, ενώ αντίγραφο μπορεί να ληφθεί από τον Εκτελεστικό Διευθυντή από τα γραφεία του Σωματείου.

Υπενθυμίζεται στα μέλη μας ότι με βάση το Κεφάλαιο ΙΙ, παράγραφος 5 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος της Κ.Ο.Π. για την περίοδο 2016- 2017 απαγορεύεται αυστηρά στο πρωτάθλημα η συμμετοχή σωματείου του οποίου αξιωματούχοι δεν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Το Κεφάλαιο ΙΙ της Προκήρυξης δημοσιεύεται αυτούσιο στην ιστοσελίδα του Σωματείου μας προς ενημέρωση.

Με βάση το άρθρο 57 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου στις Συνελεύσεις έχουν όλα τα τακτικά μέλη, πλην των νέων μελών που πρέπει απαραίτητα να έχουν συμπληρώσει 3 μήνες ως μέλη. Όλα τα μέλη πρέπει απαραιτήτως να έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους και να έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους μέχρι τον προηγούμενο μήνα πριν την Συνέλευση.

Μέλη τα οποία δεν έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους δεν έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στις Συνελεύσεις.

Συνεπώς καλούνται όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους για να έχουν δικαίωμα ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1.Έναρξη εργασιών- Εκλογή Προέδρου Συνέλευσης.

2.Έκθεση δράσης και οικονομική έκθεση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3.Εκλογής τριμελούς Εφορευτικής επιτροπής και ψηφολεκτών.

4.Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

5.Διορισμός Ελεγκτών.

6.Εκλογή Ελεγκτικής Επιτροπής

7.Θέματα που εγγράφουν μέλη όπως προβλέπεται στο Καταστατικό.

Χρίστος Ερ. Νεοφύτου

Γενικός Γραμματέας

Αθλητικό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

27/05/2016»

Διαβάστε Επίσης