Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΟικογενειακή τραγωδία στην Ορόκλινη! Νεκρός από πυρά της Αστυνομίας 41χρονος που απειλούσε...

Οικογενειακή τραγωδία στην Ορόκλινη! Νεκρός από πυρά της Αστυνομίας 41χρονος που απειλούσε να σκοτώσει το παιδί του

-

Δημιουργήθηκε : Σάββατο, 21 Μάιος 2016

Οικογενειακή τραγωδία στην Ορόκλινη με νεκρό από πυρά της Αστυνομίας σήμερα το πρωί Αιγύπτιο, ο οποίος καθ` όλη τη διάρκεια της νύχτας κρατούσε όμηρο το αγοράκι του, ηλικίας 16 μηνών, και σύμφωνα με την Αστυνομία απειλούσε να το σκοτώσει.

Γύρω στις επτά χθες το βράδυ γείτονες ειδοποίησαν τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι από ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο ζούσε ζεύγος αλλοδαπών και βρίσκεται κοντά στο Κοινοτικό Μέγαρο Ορόκλινης, ακούγονταν φωνές και καυγάδες.

Στο διαμέρισμα ζούσαν ένας άνδρας ηλικίας 41 χρόνων από την Αίγυπτο και η γυναίκα του από την Ουγγαρία, 36 χρόνων, με το 16 μηνών αγοράκι τους. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στο διαμέρισμα και παρά τα επανειλημμένα κτυπήματα στην πόρτα, δεν άνοιγε κανένας.

Γύρω στις δέκα το βράδυ η γυναίκα έφυγε από το διαμέρισμα και μετέβη σε κοντινό περίπτερο, ενώ λίγο αργότερα μετέβη στο περίπτερο και ο άνδρας κρατώντας στην αγκαλιά το αγοράκι.

Όταν οι άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν στο περίπτερο, ο Αιγύπτιος πήρε το μωρό, έφυγε και κλειδώθηκε στο διαμέρισμα του, απειλώντας ότι θα σκοτώσει το αγοράκι.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, «η μητέρα ειδοποίησε την Αστυνομία για την πρόθεση του συζύγου της να σκοτώσει το αγοράκι και στο διαμέρισμα μετέβησαν άνδρες του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και διαπραγματευτές του Αρχηγείου Αστυνομίας». Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι διαπραγματευτές, στην παρουσία και της μητέρας προσπαθούσαν να συνετίσουν τον Αιγύπτιο για να παραδοθεί με το αγοράκι.

Γείτονες είχαν καταγγείλει στην Αστυνομία ότι ο Αιγύπτιος έριχνε στο δρόμο βόμβες μολότωφ με αποτέλεσμα να σταλεί στην περιοχή Πυροσβεστικό όχημα και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Επίσης σύμφωνα με τους γείτονες ο 41χρονος είχε στη μέση του ζώνη με μαχαίρια με τα οποία απειλούσε να σκοτώσει το αγοράκι του.

Λίγο μετά τις έξι το πρωί ο Αιγύπτιος άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος και παρέδωσε στην Αστυνομία υλικά με τα οποία κατασκεύαζε τις βόμβες μολότοφ. Ωστόσο πριν κλείσει την πόρτα, η Αστυνομία εισέβαλε στο διαμέρισμα και αντιλήφθηκε τον Αιγύπτιο να βρίσκεται πάνω από το μωρό κρατώντας ένα μαχαίρι.

Η Αστυνομία έριξε πυροβολισμούς εναντίον του με αποτέλεσμα ο 41χρονος να πέσει νεκρός. Ωστόσο πριν πέσει στο πάτωμα, ο Αιγύπτιος με το μαχαίρι που κρατούσε κατάφερε να κόψει ελαφρώς το αγοράκι από το μάγουλο προς το λαιμό.

Το αγοράκι μαζί με τη μητέρα του διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει εκδορά στο μάγουλο.

Η 36χρονη Ουγγαρέζα, ανακρινόμενη από την Αστυνομία, ανέφερε ότι τσακώνονταν αρκετά συχνά με το σύζυγό της και ήθελε να χωρίσουν, ενώ αυτός δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και η Αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Διαβάστε Επίσης