Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΈνας χρόνος φυλάκισης σε αλλοδαπό, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε νεαρό...

Ένας χρόνος φυλάκισης σε αλλοδαπό, για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε νεαρό από το Λιοπέτρι

-

Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 17 Μάιος 2016

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, που συνεδριάζει στο Παραλίμνι, επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης 12 μηνών σε 27χρονο από το Ουζμπεκιστάν, τον οποίο βρήκε ένοχο για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε 21χρονο από το Λιοπέτρι, που διαπράχθηκε στις 26 Αυγούστου 2014, στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη συγκεκριμένη ημέρα ο 21χρονος είχε καταγγείλει στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι κάποιοι τον είχαν κτυπήσει με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, μεταξύ των ωρών 3 με 5 τα ξημερώματα, αυτός βρισκόταν σε δισκοθήκη στην Αγία Νάπα για διασκέδαση και σε κάποια στιγμή προσέγγισε αλλοδαπή και της ζήτησε να χορέψουν. Ο σύντροφος της γυναίκας του ζήτησε να σταματήσει να την ενοχλεί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία του, άγνωστα πρόσωπα τον προσέγγισαν και άρχισαν να τον κτυπούν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Όταν ο νεαρός συνήλθε μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως έφερε κάταγμα κάτω γνάθου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας και μαρτυρία που προέκυψε, συνελήφθη ο 27χρονος από το Ουζμπεκιστάν. Ύστερα από ενάμιση χρόνο δικαστικής διαδικασίας του επεβλήθη ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών.

Διαβάστε Επίσης