Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕντοπίστηκε η γυναίκα από τη Λιθουανία που χάθηκε μόλις αφίχθηκε χθες στο...

Εντοπίστηκε η γυναίκα από τη Λιθουανία που χάθηκε μόλις αφίχθηκε χθες στο αεροδρόμιο Λάρνακας

-

Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016

Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας η γυναίκα από τη Λιθουανία ηλικίας 40 χρόνων, η οποία έφτασε χθες στην Κύπρο προκειμένου να εργοδοτηθεί σε ξενοδοχείο στο Λατσί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από την καταγγελία που έκανε χθες αργά το βράδυ ο 50χρονος εργοδότης της, σήμερα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν εκ νέου στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου και εντόπισαν την γυναίκα.Η 40χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι μετά την άφιξη της χθες το πρωί στην Κύπρο, πήρε λεωφορείο για να μεταβεί στο Λατσί. Ωστόσο η γυναίκα, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, έκανε λάθος στην εταιρεία λεωφορείων και αντί στο Λατσί, το λεωφορείο την άφησε στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα.

Τελικά η γυναίκα πήρε ταξί και επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου έμεινε καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αλλοδαπός με κυπριακή ταυτότητα ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Λατσί, ανέφερε στο ΤΑΕ ότι ύστερα από τα τεκταινόμενα δεν θέλει πλέον να την εργοδοτήσει.

Υστερα από διευθετήσεις της Αστυνομίας η γυναίκα εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχείο της Λάρνακας και όπως ανέφερε σε περίπτωση που δεν εξασφαλίσει άλλη εργασία στην Κύπρο, θα επιστρέψει πίσω στη χώρα της.

Διαβάστε Επίσης