Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΟΣΜΟΣΜόνο με μαθητές ο τελικός Kυπέλλου στην Ελλάδα

Μόνο με μαθητές ο τελικός Kυπέλλου στην Ελλάδα

-

Ο Σταύρος Κοντονής ενημέρωσε την ΕΠΟ για την άρση της απόφασης ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο γνωστοποίησε μέτρα για τους ημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης.

Η γενική γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι το Κύπελλο Ελλάδας θα αρχίσει ξανά, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται δίχως φιλάθλους, ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί με μαθητές στις εξέδρες.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των τεσσάρων αγώνων που απομένουν για τη διοργάνωση δεν ανακοινώθηκαν, ΄με την Ομοσπονδία να αναλαμβάνει την ευθύνη εύρεσης ελεύθερων ημερών για τον ορισμό του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, των δύο ημιτελικών μεταξύ ΑΕΚ και Ατρομήτου και του τελικού.

Το δελτίο Τύπου

“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων”.

Διαβάστε Επίσης