Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΞενίδης: "Ο Κουτσοκούμνης εξυπηρετούσε την παράγκα του ΑΠΟΕΛ, χρόνια τώρα"

Ξενίδης: “Ο Κουτσοκούμνης εξυπηρετούσε την παράγκα του ΑΠΟΕΛ, χρόνια τώρα”

-

2016

Στο Ράδιος Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Γιώργος Ξενίδης όπου σχολίασε τα όσα συνέβησαν με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. O Eλλαδίτης άσσος μίλησε ξεκάθαρα για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εδώ και χρόνια:

«Έπρεπε χθες να παραιτηθεί. Οι δημόσιες σχέσεις είναι ένα κομμάτι. Στη ζυγαριά, όμως, υπάρχουν εθνικά θέματα. Η μισή Κύπρος είναι κατεχόμενη, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφήσει τη ζωή τους εκεί. Δεν είναι απλό πράγμα. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της κίνησης αυτής»

«Στο ποδόσφαιρο, σε όλον τον κόσμο, και στην Κύπρο όπως και στην Ελλάδα, υπάρχει μια παράγκα. Την παράγκα αυτή εξυπηρετούσε ο Κουτσοκούμνης, χρόνια τώρα. Κάτι αντίστοιχο του Ολυμπιακού είναι στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ. Σε μικρότερο βαθμό φυσικά. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει το τι συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετούσε σαν πρόεδρος της ΚΟΠ. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα. Οφείλει ή να παραιτηθεί ή να τον παραιτήσουν. Δεν έχει μέση λύση αυτό. Δεν είναι κάτι που γυρνάει, δεν είναι κάτι που αλλάζει. Υποτίθεται ότι παλεύουν οι άνθρωποι να βρουν μια λύση για να γυρίσουν πίσω στις περιουσίες, στα σπίτια τους. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια πρόφαση έγινε αυτό».

Διαβάστε Επίσης