Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΈναρξή συνεργασία Νέας Σαλαμίνας με Σαραγόσα

Έναρξή συνεργασία Νέας Σαλαμίνας με Σαραγόσα

-

target=”_blank” data-rel=”prettyPhoto” title=”” href=”http://gnomionline.com.cy.www221.your-server.de/images/MAKIS.jpg”>

O Μάκης Παπαϊωάννου, τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας είναι επίσημος καλεσμένος της Ρεάλ Σαραγόσα και βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ισπανία.

Θα ξεναγηθεί από τον γενικό διευθυντή στις εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα, θα συζητηθούν θέματα για συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Επίσης, αναμένεται να παρακολουθήσει αγώνες των ακαδημιών αλλά και διάφορων αγώνων της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

την Ισπανία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μάκης Παπαϊωάννου. Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας είναι επίσημος καλεσμένος της Ρεάλ Σαραγόσα.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του θα ξεναγηθεί από τον γενικό διευθυντή στις εγκαταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα, θα συζητηθούν θέματα για έναρξη ποικίλης συνεργασίας. Επίσης, αναμένεται να παρακολουθήσει αγώνες των ακαδημιών αλλά και διάφορων αγώνων της Σεγούντα ντιβιζιόν.

Δεν αποκλείεται η εκεί του παρουσία να συνδυαστεί με αναζήτηση μεταγραφικών περιπτώσεων αλλά και ανεύρεση προπονητή.

– See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/nea-salamina/167457-stin-ispania-kalesmenos-tis-saragosa#sthash.iZhfBtL8.dpuf

Διαβάστε Επίσης