Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔείτε ποια ιστορική ομάδα στην καλαθόσφαιρα βάζει επίσημα λουκέτο

Δείτε ποια ιστορική ομάδα στην καλαθόσφαιρα βάζει επίσημα λουκέτο

-

Mετά από 30 χρόνια παρουσία στον χώρο της καλαθόσφαιρα, ΕΝΠ με ανακοίνωση της ενημέρωση για το οριστικό κλείσιμο του τμήματος:

H ανακοίνωση:

Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ κλείνει επίσημα με τη νέα χρονιά χωρίς την ανέγερση ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ.

30+ Πλέον Χρόνια Υπομονής, Ανέχειας, Καρτερικότητας, Σιωπής, Πίστης στις Εξαγγελίες των κατα καιρών Τοπικών Αρχόντων, Βουλευτών, Κομματικών Αρχηγών, ΚΟΑ, ΚΟΚ και Υπουργείου. Έφτασε η ώρα κύριοι. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι κανένας μα κανένας τους δεν έχει την διάθεση και την θέληση να εγκύψει με σοβαρότητα στο ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΘΕΜΑ. Το Παραμύθι γνωστό. Εξαγγελίες -> Αναστολές, – > Αναβολές -> Ακυρώσεις και Ξανά απο την Αρχή.

Κύριε Πρόεδρε της Ομοσπονδίας το ΑΥΓΟΡΟΥ, το ΛΙΟΠΕΤΡΙ, και οποιοδήποτε άλλο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ για εμάς ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΔΡΑ και ούτε αποτελεί αντικείμενο προς συζήτηση.

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ:

• Την ομάδα που ανέδειξε και στέγασε παίχτες όπως οι ΤΡΙΣΟΚΚΑΣ, ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΖΑΚΗΣ), ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΛΟΥΚΑΣ, ΜΟΥΖΟΥΡΙΔΗΣ και προπονεί τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΦΗΒΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ τα τελευταία 2 Χρόνια ΠΑΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗ.

• Την ομάδα που εδώ και τόσα χρόνια στεγάζει τις ακαδημίες της μέχρι και τα U18 στο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ απο όποια πλευρά και να το δείς ΚΛΕΙΣΤΟ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

• Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα των Κοκκινοχωρίων που είχε τη θέληση και την “τρέλλα” να αγωνιστεί στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ για 2 συναπτά έτη ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ στο ΚΛΕΙΣΤΟ του ΑΥΓΟΡΟΥ – 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ Μακριά απο το ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ. ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ

• Την ομάδα που παρά τα ποιο πάνω τα τελευταία 2 ΧΡΟΝΙΑ έστησε αξιόμαχη ομάδα και ΠΑΝΑΞΙΑ κρατήθηκε στην Α΄’ Κατηγορία ενώ της στερήθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσει επι ίσοις όροις την είσοδο της στο FINAL4 αφού η Ομοσπονδία όρισε σαν έδρα στο 2ο παιγνίδι του Προκριματικού Γύρου με τον ΑΠΟΕΛ το ΚΙΤΙΟΝ Λάρνακος παρά να μεταθέσει τον αγώνα μία μέρα αργότερα ή νωρίτερα.

• Την ομάδα που παρά την έλλειψη Κλειστής Αίθουσας διατηρούσε απο την αρχή της χρονιάς 5 Αναπτυξιακά Τμήματα με περισσότερα απο 120 Παιδιά, Γυναικείο Τμήμα, Εφηβική Ομάδα Ανδρών και Ομάδα Α’ Κατηγορίας Ανδρών.

• Την ομάδα που αγωνίστηκε φέτος με τους περισσότερους Κύπριους Καλαθοσφαιριστές στην σύνθεση της οι οποίοι είχαν και ενεργό ρόλο με αρκετά λεπτά συμμετοχής ο καθένας τους σους αγώνες.

• Την ομάδα που ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ αναγκάστηκε να τρέξει αλλού για να βρεί τα ΧΡΗΜΑΤΑ που αποφέρει σε άλλες ομάδες η προβολή μέσω της Διαφήμισης στο Γήπεδο τους.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Δεν θέλουμε άλλο τον οίκτο σας και τα δήθεν βολέματα της ομάδας μας σε αφιλοόξενα γειτονικά στάδια . ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.

Διαβάστε Επίσης