Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΌ,τι δεν λύνεται κόβεται είπε ο Μάριος Δημητριάδης για το ΤΟΜ Πάφου

Ό,τι δεν λύνεται κόβεται είπε ο Μάριος Δημητριάδης για το ΤΟΜ Πάφου

-

Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2016

Τη χαώδη κατάσταση που επικρατεί στο ΤΟΜ Πάφου με τους υπαλλήλους εκεί να αλληλοκατηγορούνται και το Τμήμα να δυσλειτουργεί κλήθηκε να σχολιάσει ο Υπουργός Μεταφορών και Έργων Μάριος Δημητριάδης ο οποίος ανέφερε πως “ ό,τι δεν λύνεται, κόβεται”.

Mιλώντας στην Πάφο ο κ. Δημητριάδης είπε ότι είναι γεγονός ότι έχουν εκφραστεί πάρα πολλά παράπονα και πάρα πολλές καταγγελίες όσον αφορά το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.

Εμείς συνέχισε, σκοπεύουμε να πάρουμε όλα τα μέτρα για να επανέλθει ηρεμία στο Τμήμα.

Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες αφορούσαν την οδήγηση του Επαρχιακού λειτουργού του ΤΟΜ αυτοκινήτου το οποίο ήταν ακινητοποιημένο και η άλλη πλευρά να καταγγέλλει ιδιοκτήτρια σχολής οδηγών ότι εκπαίδευε μαθητευόμενους έχοντας ληγμένη την επαγγελματική άδεια.

Προηγήθηκαν βεβαίως και τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος του Επαρχιακού λειτουργού του Τμήματος Οδικών Μεταφορών Πάφου.


Την προκήρυξη του έργου του Μουσείου της Πάφου ανακοίνωσε από την Πάφο ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης δήλωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του Μουσείου το οποίο όπως παρατήρησε αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Είπε επίσης πως το κόστος του έργου υπολογίζεται στο 1.5 με 2 εκατομμύρια ευρώ .

Πρόκειται συνέχισε, για ένα σημαντικό έργο που σε συνδυασμό με τον ευρύτερο σχεδιασμό που υπάρχει μετά το Πάφος 2017 η οικία Επάρχου όπου και αυτή θα καταστεί μουσείο αναβαθμίζοντας τη εικόνα της περιοχής.

Ο κ. Δημητριάδης είπε πως η Πάφος είναι η πόλη με την μεγαλύτερη ιστορία και τον πολιτισμό. Πρόσθεσε ακόμη πως το Υπουργείο του έχει προχωρήσει στην υλοποίηση των μικρών έργων που βοηθούν την προβολή της Κύπρου.

Ενδεικτικά ανέφερε το σπίτι του Φαροφύλακα για το οποίο αυτή την στιγμή προχωρούν – όπως είπε- οι εργασίες αναστύλωσης του, αλλά και στην αγορά μικρών οχημάτων για να μπορούν να διακινούνται πιο εύκολα οι περιηγητές στον αρχαιολογικό χώρο στην Κάτω Πάφο.

Ο κ. Δημητριάδης προέβη σε δηλώσεις στην Πάφο όπου χαιρέτισε το Τέταρτο Διεθνές Συνέδριο για την Τηλεπισκόπηση και την Γεωπληροφορική του Περιβάλλοντος που διοργανώνεται στην πόλη.

Διαβάστε Επίσης