Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν εκτελεστικές θέσεις, ανακοίνωσε η cdbbank

Τα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν εκτελεστικές θέσεις, ανακοίνωσε η cdbbank

-

Μάρτιος 2016

Τα νέα πρόσωπα που ανέλαβαν εκτελεστικές θέσεις στον Όμιλο της cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως), ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα, στο πλαίσιο της επέκτασης των διεθνών επιχειρηματικών και επενδυτικών της δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της cdbbank, πρόκειται για τους Αντώνη Χαρίτου, Λευτέρη Ευριπίδου και Χαράλαμπο Φωκά τα οποία μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό εργάζονται, όπως αναφέρει, για υλοποίηση των στρατηγικών και επιχειρηματικών στόχων της Τράπεζας.

Η cdbbank (Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως), χαράσσοντας νέα πορεία, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η επέκταση των διεθνών επιχειρηματικών και επενδυτικών της δραστηριοτήτων, προχώρησε πρόσφατα στην πρόσληψη τριών νέων έμπειρων στελεχών με μακρά πείρα και εκτεταμένη εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα.

Προστίθεται ότι στη θέση του πρώτου αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή διορίστηκε από τον περασμένο Νοέμβριο ο Αντώνης Χαρίτου. Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή σε θέματα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ανέλαβε την ίδια περίοδο ο Λευτέρης Ευριπίδου. Στη διευθυντική ομάδα της cdbbank προστέθηκε πρόσφατα ο Χαράλαμπος Φωκάς, αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντή σε θέματα Διοίκησης.

Αναφέρεται ότι τα τρία νέα διευθυντικά μέλη της cdbbank έχουν εργαστεί ως επικεφαλής νευραλγικών τμημάτων άλλων τραπεζικών ιδρυμάτων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Η cdbbank αναφέρει ότι “πέραν της εργοδότησης διευθυντικών στελεχών, προχώρησε πρόσφατα σε σημαντικό αριθμό προσλήψεων νέου προσωπικού με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της” και προσθέτει πως “παραμένει επικεντρωμένη στην παροχή καινοτόμων χρηματοπιστωτικών προϊόντων και υπηρεσιών και στην ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει κτίσει με το καταθετικό κοινό και τον επιχειρηματικό κόσμο”.

Διαβάστε Επίσης