Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτη Λευκωσία εν όψει απόφασης Υπουργικού το προσωπικό της ΑΗΚ

Στη Λευκωσία εν όψει απόφασης Υπουργικού το προσωπικό της ΑΗΚ

-

2016

Στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στη Λευκωσία συγκεντρώνεται το προσωπικό της ΑΗΚ σήμερα, Δευτέρα, στις 0900, εν όψει της αναμενόμενης απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου για τον ιδιοκτησιακό διαχωρισμό της, σε ένα ημικρατικό οργανισμό για προμήθεια και παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος και έναν για τα δίκτυα διανομής και μεταφοράς.

Κλειστά θα παραμείνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΚΕΠ) της ΑΗΚ αλλά δεν αναμένεται να επηρεαστεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΗΚ την Παρασκευή, κατόπιν απόφασης των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων της ΑΗΚ, την προηγούμενη Δευτέρα το προσωπικό της ΑΗΚ από όλες τις πόλεις θα συγκεντρωθεί στα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ, στο Στρόβολο για ενημέρωση.

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνεδριάζει στις 1030.Λόγω της αβεβαιότητας ως προς την ώρα επανόδου του προσωπικού στην εργασία του, προς αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών θα είναι κλειστά, προστίθεται.Η ΑΗΚ εκφράζει τη λύπη της για οποιανδήποτε ταλαιπωρία του κοινού και δηλώνει ότι λόγω της συγκέντρωσης δεν αναμένεται να επηρεαστεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

Διαβάστε Επίσης