Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣτη Λεμεσό η 2η Έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών «Made in Cyprus»

Στη Λεμεσό η 2η Έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών «Made in Cyprus»

-

Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015

Από τη Λευκωσία στη Λεμεσό μεταφέρεται η Έκθεση Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών «MadeinCyprus», που οργανώνει το τριήμερο 25 με 27 Σεπτεμβρίου ο οργανισμός WorldTradeCenterCyprus, στο πολιτιστικό κέντρο Τρακασόλ της μαρίνας Λεμεσού.

Συνολικά 50 περίπου εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους στην 2η Έκθεση Κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών, ανέφερε σε διάσκεψη Τύπου το μεσημέρι στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, ο οποίος χαιρέτησε την απόφαση των διοργανωτών να μεταφέρουν την έκθεση στη Λεμεσό.

Διαβεβαίωσε παράλληλα πως ο Δήμος Λεμεσού θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη διοργάνωση, η οποία όπως είπε αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός, που στοχεύει στην ουσιαστική προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, προσελκύοντας επισκέπτες από όλους τους βιομηχανικούς κλάδους και τους τομείς των υπηρεσιών του τόπου μας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΔΣ της WorldTradeCenterCyprus, Φρίξος Σαββίδης, ανέφερε πως η έκθεση δίνει την ευκαιρία για ανάδειξη των δυνατοτήτων των Κυπριακών επιχειρήσεων τόσο στην Κυπριακή αγορά όσο και στο εξωτερικό, προσθέτοντας ότι η Λεμεσός προσφέρεται καλύτερα για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, θα είναι ανοικτή την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 μέχρι τις 21:00.

Διαβάστε Επίσης